2777
2789
عنوان

بیاید دارم از استرس میمیرم

76 بازدید | 12 پست

یک ماه پیش رابطه داشتم و پریودم یک هفته عقب افتاد واسه همین بیبی چک زدم ولی منفی بود.

وقتی پریودشدم هم پریودم مثل همیشه بود هم لخته خون داشت و هم اینکه یک هفته طول کشید(مثل همیشه)

اللن مریودم چند روزه تمام شده ولی کمر درد دارم و اشتهامم زیاد شده

بنظر شما ممکنه حامله باشم؟اخه خیلیا اینجا میگن تو حاملگیشون پریود میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

نه عزیزم 

پریودشدی باردار نیستی این علایممم ممکنه تخمک گذاری باشه 

اون پریودی  فرق داره 

من خونریزی داشتم تو بارداری که با پریودی خیلی تفاوت داد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

منم الان پریودم اشتهام جوریه یه گاو میتونم بخورم

الان من باردارم؟😂😂

عزیزم این سوالات چیه میپرسی هر چیزی به بارداری ربط میدی

توی تایپ قبل دوستان کامل برات توضیح دادن

من نمیخوام همه دوسم داشته باشن ، میخوام فقط تو یه نفر منو به اندازه همه دوسم داشته باشی (:🌸❣️
منم الان پریودم اشتهام جوریه یه گاو میتونم بخورمالان من باردارم؟😂😂عزیزم این سوالات چیه میپرسی هر چ ...

عزیزم شما میتونی اگه از تایپک من خوشت نمیاد یا ریپورت کنی یا سایتو ببندی کی مجبورت کرده نظر بدی

2805
عزیزم شما میتونی اگه از تایپک من خوشت نمیاد یا ریپورت کنی یا سایتو ببندی کی مجبورت کرده نظر بدی

عزیزم من شما با شخص دیگه اشتباه گرفتم معذرت میخوام🫂❤️

من نمیخوام همه دوسم داشته باشن ، میخوام فقط تو یه نفر منو به اندازه همه دوسم داشته باشی (:🌸❣️