2777
2789
عنوان

چه وضع تامین شیرخشکه آخه

92 بازدید | 13 پست

شیرنداشتم ناچار به مصرف شیرخشک شدیم توی این ۸ ماه ۳ بار شیرخشک عوض کردیم یهو یه مارک نایاب میشه 

تا بچه عادت میکنه نایاب میشه باید مارکشو عوض کنیم که مارک جدیر ممکنه یا نسازه به بچه یا طعم جدیدو قبول نکنه 

آپتامیل پپتی 

آپتامیل معمولی 

بیومیل 

اینا رو توی این ۸ ماه خورده بهش ساخته یهو نایاب شدن عوض کردیم مارک های دیگه یا بالا میاورد یا یبوست شدید میگرفت مدفوعش با گریه بود هرچند میدونم الانم عوض کنیم باز نایاب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم عزیزم خودمون هم همین دردسر رو داریم متاسفانه شرایط شیرخشک تو ایران افتضاحه

بچه ی بیچاره چه گنهی کرده قربانی این وضعیت میشه راست میگن اینجا بچه آوردن اشتباهه ۸ ماهه کارمون شده داروخونه گردی برای پیداکردن شیر

بچه ی بیچاره چه گنهی کرده قربانی این وضعیت میشه راست میگن اینجا بچه آوردن اشتباهه ۸ ماهه کارمون شده ...

دقیقا منم همیشه به شوهرم میکم بچه اوردن تو ایران اشتباهه بحث فقط پول نیست 

بحث شرایطه والا 

ما هم درگیر شیرخشک بچه برادرم هستیم 

خودم که بچه ندارم

چه سخت بیشتر غذای کمکی بده.سنشم کم نیست که می تونه الان بخورع

اخه بچه تا ۱ سالگی غذای اصلیش شیر باید باشه کمکی هم‌میدم ولی دیگه نمیشه کلا شیرو قطع کنم توی ۸ ماهگی از شیر بگیرمش

اخه بچه تا ۱ سالگی غذای اصلیش شیر باید باشه کمکی هم‌میدم ولی دیگه نمیشه کلا شیرو قطع کنم توی ۸ ماهگی ...

نه می دونم نمیشه قطع کرد گفتم شاید گیر نیاد زیاد بچه می تونه کمکی بخوره که زیاد گشنگی نکشه

دقیقا منم همیشه به شوهرم میکم بچه اوردن تو ایران اشتباهه بحث فقط پول نیست بحث شرایطه والا ما هم درگی ...

آفرین دقیقا بحث شرایطه بحث پول نیست من تا وقتی بچم به دنیا نیومده بود میگفتن اینجا بچه دار شدن اشتباهه میگفتم پول در د تامین نیازهای بچه باشه چه اشکال داره! الان میفهمم خیلی اشکال داره 

نه می دونم نمیشه قطع کرد گفتم شاید گیر نیاد زیاد بچه می تونه کمکی بخوره که زیاد گشنگی نکشه

طفلک کلا در شبانه روز ۳ تا بطری شیر میخوره کم میدم که تموم نشه 

شیر خشک خارجی بدید و همیشه از همون فروشگاه خرید کنید سعی کنید هر بار۱۰الی ۱۵تا بخريد

دونه ای چند هست؟ بچم هر ۳ روز یه قوطی لازم داره تقریبا ماهی ۱۰تا 

و اینکه قاچاقی و تقلبی نیستن؟

دونه ای چند هست؟ بچم هر ۳ روز یه قوطی لازم داره تقریبا ماهی ۱۰تا و اینکه قاچاقی و تقلبی نیستن؟

نه تقلبی نیستن از جای معتبر تهیه کنید

حدود۱تومن

ماسیمیلاک می‌خریم بقیه مارک هارو رو نمیدونم