2777
2789
عنوان

هرچی به خودم قول میدم یادم میره

54 بازدید | 7 پست

از بس شلوغ میکنم حرف میزنم بلند بلند بی پروا میحرفم‌مغزم خسته شده از بس هی به خودم قول میدم آروم باشم ولی باز دهنمو که وا میکنم همه چی یادم میره صدام که نگو انگار بمب میپره آرامشم از بین رفته هزار بار قرار شده عوض بشم ولی باز پرسروصداتر از قبل میشم

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کش بنداز دور دستت بلند حرف زدی محکم بکش درد بگیره سعی کن همیشه آروم حرف بزنی تمرین کن خوب میشی

یادم میره

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

2803

منم دیشب به خودم میگفتم.. حق نداری حرف بزنی... یعنی دیشب چیزی نبود که نگفته باشم... بعضی  وقت ها از دیوار صدا میاد از من نه... بعضی وقت ها همه چیز رو میگم😐😐🤦🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..... 
منم دیشب به خودم میگفتم.. حق نداری حرف بزنی... یعنی دیشب چیزی نبود که نگفته باشم... بعضی وقت ها از ...

وای چیزی نمونده برا خودم بمونه از بس حرف میزنم