2777
2789
ما هم حساس بودن بیخودی هزینه کردم بخاطر حرف ملت.هرچی میدونی در آینده استفاده میکنی بخر مثل سرخکن توس ...

رو سرخ کن شکدارم یکی میگه خوبه یکی میگ بده به نتیجه نمیرسم اصلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم حساس بودن بیخودی هزینه کردم بخاطر حرف ملت.هرچی میدونی در آینده استفاده میکنی بخر مثل سرخکن توس ...

چایی سازت مشکل داره

وگرنه من دارم استفادش میکنم

اصلا مشکلی نداره

اب تصفیه و ادویه چای میریزم

چایی سازت مشکل دارهوگرنه من دارم استفادش میکنماصلا مشکلی ندارهاب تصفیه و ادویه چای میریزم

واقعا؟

دیدم اینجوریه جمعش کردم

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

هر چی ک لازم بوده خریدم اگه برگردم عقب بازم همینا میخرم برقی ها جاروبرقی، کتری برقی، غذاساز، پلوپز،لباسشویی،تلویزیون فقط خریدم یکسری وسیله اضافی دارم ک فامیل شوهر پاگشا کردن استفاده م نمیشه موندم اونا رو چکار کنم که کلی هم فضا رو اشغال کرده.توروخدا برای پاگشا پول کارت هدیه سکه اینجور چیزا بدین وسیله میدین خب عروس حتما خودش اون وسیله رو خریده یا شاید اونی ک می‌خرین مطابق سلیقه ش نیست 😬

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
اره عزیزم اصلا نیاز به روغن نیست من همه کاری باهاش میکنم حتی غذا و نون هم گرم میکنم

چقد خوب چن لیتری بخرم خوبه؟

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

سرخکن بدون روغن میخریدم 

جاروشارژی تحقیق میکردم مارک بهتری میخریدم

ب جای ماکروفر فرگاز میخریدم 

ب جای چرخ گوشت خرد کن میخریدم 

به جای اینه شمعدون اینه کنسول میخریدم 

میزناهار خوری نمیخریدم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ماکرو فر یا آون توستر و چه مارکی به نظرت

فرگاز با آون توستر نمیدونم من توستر نداشتم خواهرشوهرم داره از ماکروفر الجی ک من دارم بهتره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

میشه لیستتو برای منم بفرستی

‌چرخ گوشت ✓

‌اتو بخار 

‌توستر 

‌بخارشوی

‌میوه خشک کن 

‌ابسرد کن ✓

‌اب میوه گیری 4کاره ✓

‌سالادساز 

‌قهوه ساز ✓

‌سرخ کن ✓

‌گوشت کوب برقی✓