2777
2789
عنوان

میشه بگید با جاریم چجوری رفتار کنم واقعا نمی‌دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 48 پست

عزیزم خودش میدونه مادرشوهرت اصلا ارتباطی به شما نداره ..میگی کار نداره فقط پز میده ..بهتراز اینه که خودشیرین باشه تا شما نیستی پشتت چرت بگه بیارتت پایین که میخواد خودش شیرین خونه مادرشوهر بشه ..مشکلش چیه بزار پز بده ضرری به شما نمیرسونه .

فقط میخواستی یه چیزی بگی عزیزم ؟ شما خودت هفته یه بار بری خونه مادر شوهرت همچین موجود حراف و بی ادبی ...

مگه به تو ضرر زده 

یا اسیبی

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اصلا قاطی بازیش نشو که گیر میفتی برات اهمیتی نداشته باشه اون خودش کم کم متوجه میشه جاری رو ن ...

اصلا نمیشه نصیحت کرد یا چیزی بهش بگی انقدر دریده و بی ادب هست 

فقط میخواستی یه چیزی بگی عزیزم ؟ شما خودت هفته یه بار بری خونه مادر شوهرت همچین موجود حراف و بی ادبی ...

ب شما بی ادبی کرده؟؟؟خودت داری میگی با من خوبه منم خوبم باهاش خب مشکلت چیه مشکلت یا حسادته یا فضولی دیگه غیر این چی میتونه باشه

ب شما بی ادبی کرده؟؟؟خودت داری میگی با من خوبه منم خوبم باهاش خب مشکلت چیه مشکلت یا حسادته یا فضولی ...

منظور اسی اینه که وقتی با دیگران بی ادبی میکنه اسی اذیت میشه

خب یکی کنارت باشه هی فحش بده به اینو اون یا پرخاش کنه یا حاضرجوابی کنه اذیت میشه ادم

اسی بشین باهاش صحبت کن بگو بهش خب.

اینقد بدم میاد از همچین آدمیایی اطرافم منم هست یکی از اینا همین که کمتر باهاش رفت امدکنی بهتره منم ه ...

این اصلا نون به کسی نمیده که بخوای باهاش رفت و آمد کنی من بیشتر دعوت کردم با اینکه دو سال دیر تر رفتم سر زندگیم مادر شوهرم که دعوت میکردم توقع داشت اینم باشه چند بار اول کم رو بودم دعوت میکردم ولی بعد کم رویی گذاشتم کنار گفتم دعوت نمیکنم 

عزیزم منم از این جاریا دارم اصلا برام مهم نیست ک بخوام براش تاپیک بزنم اخه همینکه جاریت خود واقعیش رو نشون داده خوبه که!!!منم دقیقا عین شما رفتار میکنم باهاش خوش برخوردم کاری ب کار هم نداریم پیشم هم دردودل کنه راهنماییش میکنم با این تفاوت ک با وجود اینکه همیشه میاد خونم من خونش نمیرم و کلی بهانه میارم!چون همچین مادری بچه هاش عین خودش میشن و من دوس ندارم بچه هام از بچه هاش چیزای بد یاد بگیره

مادر شوهرم یه بار درد و دل کرد گفت امیدوارم همین جوری که با من رفتا. کرد باهاشون رفتار کنن الانم بار ...

هیچوقت نفهمیدم با این که میگین با من خوبه اما چرا سرتون میخوره چیکار داری بهش تو کار خودتو بکن

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
2810