2777
2789

میخواییم مغازه رهن کنیم (تنظیم موتور) میخواستم بدونم چقدر زمان میبره تا به اون درامد خوب برسه؟ مغازه هم جایی که همش مکانیکی هست 

و اینکه چه چیزهایی باعث پیشرفت توی کار شد و شناخته شدین

من پدرم مکانیک شغل پردرآمد یه بشرط اینکه مغازش خیلی جای پرتی نباشه وسط شهر باشه و ماهرم باشه همسرت که قشنگ جا بیفته.البته من پدرم بیست ساله اونجا کار میکنه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
من پدرم مکانیک شغل پردرآمد یه بشرط اینکه مغازش خیلی جای پرتی نباشه وسط شهر باشه و ماهرم باشه همسرت ک ...

من همسرم دوران مدرسش میرفت شاگردی

بعد از سربازی هم رفت شرکت سایپا تنطیم موتور

حالا میخواییم مغازه بزنیم نمیدونم میتونیم از پسش بر بیاییم یا نه چون همه پولامون رو میخواییم بدیم رهن مغازه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همسرم دوران مدرسش میرفت شاگردیبعد از سربازی هم رفت شرکت سایپا تنطیم موتورحالا میخواییم مغازه بزنی ...

انشالله که کارش بگیره دودل نباش مکانیکی شغلی نیست که مشتری نباشه یا درآمدش کم باشه اینجوری که شما میگی پس حرفه‌ای کارش زود میگیره انشالله 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...