2777
2789
عنوان

میخام برم روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شما حال روحیت بهم ریخته س باید مراجعه کنی ب روانشناس

نه روانپزشک

دارودرمانی دومین راهه تو این مسیر

طبق حرفا ک بهت گفتن تو روانیی و فلان..

شماباید مراجعه کنی ب تراپیست و تراپی بشی

باید ریشه یابی بشه مشکلت

بااین سن کمت نرو دارو نگیرنخور.

من خودم پیش روانشناس رفتم چندین جلسه و بعد نتیجه گیری کرد ک بهتره دارودرمانیو شروع کنم چون من حملات عصبی شدید داشتم و دارم

داروها هنوز ب من نمیسازه

نرو روانپزشک...

هعی چی بگم که کنکور نابودم کرد🥲اصلا بلایی که کنکور سرم اورد هیچ وقت اون ادم سلبق نمیشم

کلاس خیاطی میرفتم،  یه دختری بود کنکور داده بود، قبول نشده بود و خودشو باخته بود و اومده بود سراغ خیاطی. 

ببین به قدری تمیز میدوخت، همیشه انگشت به دهان بودیم. 

جوری شده بود به مربی ایراد میگرفت. 

دوخت های تمیز، بدون داشتن یه ذره چین خوردگی رو بدن.  فوق العاده بود. خودشم اوایل چرخ خیاطی مادرش که قدیمی بود میدوخت. 

الان بیا ببین به کجاها رسیده. 

برای مزون کار میکنه و کارهای خفن داره. 

حالا فکر نکن زندگی شون روبه راه بودا. 

پدرش تو همون تایم خیاطی فوت کرد. مادرش زن دوم پدرش بود. خودشون تو یه خونه قدیمی بودن که زیرزمین رو محل کار خودش کرده بود. 

اینو میخوام بگم کنکور و دانشگاه همه ی زندگی نیست. 

تو زندگی باید مهارت یادگرفت. 

اگر باکنکور حالت خوب نیست برو سراغ کاری که حالت باهاش خوب باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من قبلا گرفتم انلاین راستش اصلا خوب نبود برام

البته پیش روانشناس هم میتونی بری

روانشناس واست خیلی بهتره تا دارو تو این سن با توجه به مشکلی که داری

من ۱۹ سالمه ولی چون وسواس فکری عملی دارم مجبورم دارو بخورم 

شما حال روحیت بهم ریخته س باید مراجعه کنی ب روانشناسنه روانپزشکدارودرمانی دومین راهه تو این مسیرطبق ...

اره خیلی حال روحیم بهم ریختس و اصلا تمرکز و افکارم نابود شده و به همین دلیل باید برم چون اگه نرم مطمئنم بلایی سر خودم میارم🤦‍♀️

2810