2777
2789

عمه کوچیکم هر موقع میاد خونمون بی دلیل بدون در زدن اینا مثل تانک وارد اتاقم میشه ، سر چیزای مسخره الکی تو اتاق تردد میکنه، چه دلیلی داره بیاد اینجا وقتیکه وسایلش توی اون یکی اتاقه ؟ مامانم میگه از فضولیشه 

یبار همینجوری مثل گاو وارد شد منم داشتم سوتین میپوشیدم اتاقم جوریه که درش وا بشه هر کی تو پذیرایی باشه میبینه ، اگه شوهرش حواس اینور بود قشنگ میدید ، دیروزم داشتم درس میخوندم دیدم در کمدو وا کرده داره رژ منو میماله، تازه این موارد معدوده 

من نمیدونم من اسمشو احساس صمیمیت نمیزارم، مامان من اینکارو نمیکنه کمدمو وا نمیکنه بابام در نزده نمیاد ، بعد نمیدونم این خودشو کی دیده با من اینطوری میکنه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بهش بگو 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتاقت مگه قفل و کلید نداره

داره ولی خب قفل کنم شاید حرف در بیارن 

اتاق فقط مال من نیست مال خواهرمم هست هعی میره میاد نمیشه قفل کرد

مامانم دو روعه ، پشتشون بهشون میگه فضول تو روشون فرشته است اگه بگم از من حمایت نمیکنه

نکنه چه ربطی داره

تو این رابطه تو داری اذیت میشی مامانت اگر واقعا اذیت بود ی واکنشی نشون می‌داد

ی روز بهش محترمانه بگو بابامم بخواد تو اتاقم بیاد در میزنه من اینجوری عادت کردم عمه جون لطفا رعایت کنین رو حریم شخصیم و وسایلمم یکم حساسم

من اگر‌ جات بودم میرفتم پیش بابام ناراحتیم رو میگفتم مطمئنم عمه ام رو عمیقا شیر فهم می‌کرد قربونش برم ک همیشه هوامو داشته

برو سراغ بابات

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
نکنه چه ربطی دارهتو این رابطه تو داری اذیت میشی مامانت اگر واقعا اذیت بود ی واکنشی نشون می‌دادی روز ...

بابام توی همه چیز طرف خانوادشو میگیره ، بچه ننست