2777
2789
عنوان

قلبم داره وایمیسه شوهرم پیام داده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 133 پست
الان زندگیش خراب شده نیست؟؟ میدونی بچه هایی که تو اینجور خانواده بزرگ میشن چقدر آسیب میبینن؟؟

بچه ی طلاقم خیلی بی کس و تنهاست

کاش پدر مادر داشتم می‌فهمیدم چی میگین

با اینکه خودم مادرم

عیب ندارد من دنیا روازدیده خودم دیدم شاید اشتباست شایدم درست

من شمارو نمیتونم درک کنم حرفتونو نمی‌فهمم

شماهم قطعن زیره سایه پدر مادرید شماهم حرف منو نمیفهمین

وقتی زن هیچ کسیو تو دنیا حامی و پشتیبان نداشته باشه چی😔من خودم بچه طلاقمبی کسم میفهمی؟

الان زمونه فرق کرده 

۳۰ سال پیش زن طلاق گرفته رو دیگه کسی نمیومد سراغش، زنا موقعیت کار و شاغل بودن رو اصلا نداشتن.کدوم زن میتونست بیرون کار کنه؟؟

الان همین خانوم مهریشو بگیره یه لاین ارایشگری یاد بگیره و سالن بزنه درآمدش توپ میشه هم خودش راحت زندگی میکنه هم بچه ها  البته که کار سختگیه اراده و تلاش میخواد ولی خیلیا به همین شکل دارن بچشونو بززگ میکنن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زمونه فرق کرده ۳۰ سال پیش زن طلاق گرفته رو دیگه کسی نمیومد سراغش، زنا موقعیت کار و شاغل بودن رو ...

همون آرایشگاه زدن بدون پشتوانه شدنیه؟

حالا من استارترونمیگم

خودمو میگم من واقعا هیچ پشتوانه‌ای نداشتم بدون یک ریال پول نه پدری نه مادری یه مادربزرگ پیر دارم که اونم یه بار رفتم به قهر بار دوم انقدر باهام سرد برخورد کرد که از زندگی سیر شدم رفتم سر خونه زندگیم

عزیز گفتم که شما منوامثال من درک نمیکنی 

بچه ی طلاقم خیلی بی کس و تنهاستکاش پدر مادر داشتم می‌فهمیدم چی میگینبا اینکه خودم مادرمعیب ندارد من ...

من همین الان از دست دعواهای پدر مادرم و ناسازگاریشون کلافه شدم اصلابا هم حرف میزنن استرس دعوا کردنشونو دارم پولم ندارم برم پیش روانشناس

یکسره تو اتاقمم و حالم از ازدواج بهم میخوره حالم از هرچی مرده بهم میخوره میترسم ازدواج کنم 

پس ببین ماهم اونقدری زندگیمون قشنگ و رویایی نیست فقط از دور قشنگه 

خواهرم س تا بچه داشت دوتا پسر یدونه دختر دخترش کوچیکه بود ک س روزه ازش گرف پدرم نتونست دفاع ...

عزیزم امیدوارم الان خواهرتون حداقل ارامش داشته باشن و تنشون سالم باشه. 

خیانت والکل خب درست شدن به خواهربخدا درست میشه برو دستاشو بوس کن بخاطره بچه‌ات برگرد خدا جواب این از ...

چییییی میگی چرا بره دستاشو بوس کنه 🙄😲😲

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
همون آرایشگاه زدن بدون پشتوانه شدنیه؟حالا من استارترونمیگمخودمو میگم من واقعا هیچ پشتوانه‌ای نداشتم ...

گفتم مهریشو بگیره اگر چیز قابل توجهی بود 

کسی که نداره باید زمان بیشتر بزاره سختی بیشتر تحمل کنه 

یه جا سرکار بری ماهی ۵تومن هم بگیری تو دو سال میشه ۱۲۰ میلیون، برای اموزشو خرید تجهیزات کاملا کافیه،بعدش همون اول که نمیتونی بدون تجربه سالن بزنی اول باید با هزینه کم یا رایگان کار کنی بعدشم تو ارایشگاه های مختلف درصدی کار کنی یا صندلی اجاره کنی تا تجربت زیاد بشه یه شبه بدست نمیاد 

آره خداشاهده مشکل برام پیش اومد خیانت کرد همه چی کرد رفتم دستاش بوس کردم گفتم بخاطره بچها میبخشمت سر ...

ببخشید فقط محض کنجکاوی میپرسم شما همونی نیستی که میگفتی شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی مامانم پشت سرش حرف میزنه من ناراحت میشم؟ پس چی شد یهو میگی بهت خیانت کرده و ....

ببخشید فقط محض کنجکاوی میپرسم شما همونی نیستی که میگفتی شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی مامانم پشت سرش حرف ...

اون ماله چهار سال قبل بود عزیزم مادرمم حتانزاشتم بفهمه

همون طور که گفتم الان مرد خوبیه عزیز

نه من غرور وعزت ونفس ندارم ولی انقد خدابهم عقل داده که بخاطره بچهام از همه چیم بگذرم شماعقل داری طلا ...

از قضاوت کردن بترس 

تا پارسال هرکی میدیدم بچه رو گذاشته رفته سریع میگفتم وای چه مادریه بچشو ول کرد و چرا و فلان 

امروز هفت ماهه بچمو زندگیمو شوهرمو ول کردم 

ادم مجبور میشه محکوم میشه ب ترک کردن وگرنه از سر خوشی نیست از سر اجباره 

از قضاوت کردن بترس تا پارسال هرکی میدیدم بچه رو گذاشته رفته سریع میگفتم وای چه مادریه بچشو ول کرد و ...

جایی داری؟خونه ی پدرتی؟عزیزم من کسیو ندارم برم قهر

گفتم که نظرمودادم حالا حلقه آویز نکردم دو گردن استارتر خودش می‌دونه وزنذگیش 

ایشالله بچه‌اش خودش خوشبخت بشن

2810