2777
2789

فیلم بجه دومی ک خون گریه میکنه چندساعته ولسه داداشش و فرستادم واسش ک اینابهم وابسته ان  دومی یکساله  اولی سه سالشه 

نوشته دیگه اگه بمیری هم اولی و نمیارم حتی ببینیش  دومی هم وظیفته ازشیر بگیریش میام میبرم   منم نوشتم شیرخشکیه بیا ببر اینم   بهم وابسته ان اسیب میبینن   جواب نداد

حالم بده خیلی  😭 این بخاطر پیش قسط مهریه ک اصن من نرفتم ازدادگاه بگیرمشم   تا زجرکشم نکنه ولم نمیکنه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

حق حضانت تا هفت سالگی با مادر هست😐

چرا بچهاتون رو قانونی نمیارید پیش خودتون

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببر بهش بده بچه رو دوتا بچه کوچیک وقتی پیشش باشه مجبور میشه برشون گر.دونه وقتی از اون زندگی هیچی نصی ...

دادم برد نیم ساعت بعداورد گذاشت دم در

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

میگم که فقط حرف مفت میزنن، اصلا بیخیال نشو بچه رو اهرم فشار کرده

چیکارکنم 😔

منم ده سال تو‌شکنجع هستم بخاطر بچه موندم ولی واقعا سخته بعضی وقتها نمیشه

نه بابا اینا پدر مادر نازکشم دارن

ولله بخدا هیچکی برای بچه پدر مادر نمیشه 

دیگه چه میشه کرد باید بارندگی ساخت خب بچها ش گناه دارن ...من بودم میرم کف پا شوهررمم ماچ میکردم میرفتم دنباله زندگیم برای بچعام مادری میکردم بابا این مردا خرن بخاطرشون به بچهامون سختی ندیم بزار هرزری میخاد بزنه بزنه خدا جوابش میده

استارتر بروسره زندگیت خاهراین روزاهم میگذره

علت طلاقتون

نگرفتم طلاق  خیانت و اعتیادب الکل 

من گفتم یه خونه بگیده واسمون 

بابام افتادوسط گفت مهریشو بده تا بزارم بیاد ک اگه باز اواره شون کرده پشتوانه و پول داشته باشه 

لونم لح کرده 

نگرفتم طلاق خیانت و اعتیادب الکل من گفتم یه خونه بگیده واسمون بابام افتادوسط گفت مهریشو بده تا بزار ...

خیانت والکل خب درست شدن به خواهر

بخدا درست میشه برو دستاشو بوس کن بخاطره بچه‌ات برگرد خدا جواب این ازخودت گذشتگیتو میده باهاش مهربونم باش جوابشو نده....بالا سره بچهات باش 

به پدرت بگو تو زندگیت دخالت نکنه بگو این همه آدم مستاجرن منم روش

خیانت والکل خب درست شدن به خواهربخدا درست میشه برو دستاشو بوس کن بخاطره بچه‌ات برگرد خدا جواب این از ...

عزیزم تو غرور و عزت نفس داری ؟ برم دستای مردی ک ۹ ماه مارو اواره کرد رفت پی عیاشیش بدون مول و نفقه و خون خون ب دل ما کرد  ببوسم ؟ عزیزم عقلت سالمه؟ 

به خدا که حرفم درسته اینایی که طلاق میگیرن فقط فرذاشونپ میبینن

اون بچه بزرگ شده مطمطعنن پدرشم ازدواج میکنه نامادری داره خواهر برادر ناتنی داره هزارو یه کوفته دیگه که هیچ وقت بااون بچه هاازته دل خوب نیستن

والا بخدا الان همه مشکل دارن

مردخوب که اولاده پیغمبر باشه نیست خودمونیم مگه خودمون صد درصد خوب نیستیم

2810