2777
2789
عنوان

خانوادم گفتن از خونه برو

182 بازدید | 6 پست

۲۷ سالمه 

یک ساله تو عقدم

شوهرم از ۶ صبح میره تا ۶ شب

۱۵_۱۶ درآمدشه...ولی قسط و قرضمون زیاده سهم وسایلشم باید بگیره

پدرم فوت شده.امروز مامان و دو تا داداشام بهم گفتن یا دیگه برو خونه خودت یا برو سر کار خرجی خودتو در بیار( اجاره و قبض و خورد و خوراک).سهم الارث ناچیزم که از پدرم رسیده بود تو ۱۷ سالگی ، چون صغیر بودم مادرم قیمم بود سهم الارث منم داد دست داداشم که کار کنه و خرجیمونو بده.اون پول که باد رفت.الانم که مجبوره خودش کار کنه و ‌خرجیمونو بده منت میذاره و ب نظرش از سر لطفه خرجی دادن.نه شرایط خونه خودم رفتن دارم نه خونه مامانم دیگه با مسائلی که امروز پبش اومد میتونم بمونم.موندم چه کار کنم دوستم ندارم خانواده همسرم یا همسرم بویی ببرن از این شرایط و مسائم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

27 سالته چرا سرکار نمیری؟

اگر هیچ هنری هم نداری منشی و فروشنده بشو ازین وضع بهتره والا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
27 سالته چرا سرکار نمیری؟اگر هیچ هنری هم نداری منشی و فروشنده بشو ازین وضع بهتره والا

در به در دنبال کارم

همسرم شرایط گذاشته برای کار کردنم

کاری که متناسب با تواناییم و شرایط شوهرم باشه هنوز پیدا نکردم