2777
2789
عنوان

خانوادم گفتن از خونه برو▫️بیاین یکم دردامو بگم خالی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست
تا موقعی کا خودمون جمع و جور کنیم چا کار کنم ب نظرت؟حتی اگه ما یک ماه دیگه بریم خونمون ، من این یک م ...

یک ماه تحمل کن. اصلا به حرفا توجه نکن. کل کل نکن. صحبت نکنی بهتره

ولی تلاشم بکنید برای رفتن تو خونه خودتون

واقعا دوران عقد مزخرفه

بابام تو ۱ سال عقد ۳ بار این شرایط برام درست کرد😑😑

اخرم سر و تهشو جمع کردیم و با هر کم و کاستی بود رفتیم سر زندگی خودمون

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
یا بهش بگو مراسم نگیرید یا خیلی کوچیک همون هزینه رو بزاره بهت تو جهیزیه کمک کنه اگر میخوای حسرت لباس ...

اهل عروسی نیستم

جهازمم مامانم گرفته

خمارم سهم وسایلی که تعیین شده رو نگرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک ماه تحمل کن. اصلا به حرفا توجه نکن. کل کل نکن. صحبت نکنی بهترهولی تلاشم بکنید برای رفتن تو خونه خ ...

با وجود مشکلات مالی تو زندگیتون ب مشکلات بدتری نخوردین؟

من میشه تا ۵-۶ ماه دیگه جمع کنم برم خونه خودم ولی میترسم ب خاطر مشکلات مالی زیاد بیشتر با همسرم ب مشکل بخورم و زندگی با همسرمم خراب شه ب خاطر مسائل مالی

اهل عروسی نیستمجهازمم مامانم گرفتهخمارم سهم وسایلی که تعیین شده رو نگرفته

پس باشرایط رو سر بسته توضیح بده و بگو دوست داری زود تر از بلا تکلیفی و ... دربیای و اولتیماتوم  بده مثلا وام بگیره  الان یکسری فروشگاه ها مثل ماد ایرا باشرایط مث سرای ایران و شهر لوازم خانگی و..‌. باشرایط وسیله می‌فروشند نهایتش قراره باسود و کارمزد بخره 

با وجود مشکلات مالی تو زندگیتون ب مشکلات بدتری نخوردین؟من میشه تا ۵-۶ ماه دیگه جمع کنم برم خونه خودم ...

مشکلات مالی که من داشتم میشه ازش یه کتاب نوشت و با هر ورقش اشک ریخت.

ولی چون هدفمون پیشرفت و راحتی بود خیلی شرایط درک می کردیم و به هم دلداری میدادیم

فک نکن زندگی گل و بلبله😉 همیشه سختیای خودشو داره. فقط کافیه پشت هم باشید و به هدفهای بزرگ که در اینده دارید فکر کنید

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
پس باشرایط رو سر بسته توضیح بده و بگو دوست داری زود تر از بلا تکلیفی و ... دربیای و اولتیماتوم بده ...

همسرم مرد خوبیه

بگم جمع و جور کن بریم هرجور شده شرایطو فراهم میکنه

اما تا همین الانشم کم مشکلات مالی منجر به دعوا نداشتیم.فک میکنم تو این شرایط بریم خونمون میتونه اون مشکلات رو بزرگتر کنه و خانواده ای که با همسرم میسازمم از هم بپاشه

یک ساله عقدی از هجده تا25سالگی چرا بیکار بودی

۱۸ تا ۲۳ دانشجو بودم

همزمان کارای مختلف با درآمد کم میکردم

۲۳ تا ۲۶ کمی جدی تر کارکردم

با همسرم دوست شدم ۲۵ سالگی 

قرار شد یه مغازه با هم بزنیم که من به خاطرش مدتی کارمو کنار گذاشتم و در نهایت نه تونستیم مغازه بزنیم تم من از کارم موندم و برنگشتم ب کار