2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

277 بازدید | 43 پست

پسرم۱۳ماهشه .

الان یک هفتس که تاتی تاتی میکنه.

توی این یکهفته هنوووووز ننشسته هممممش در حال راه رفتنه فقط زمانایی که خوابه راه نمیره😄

وروجک دلم واسش ضعف میره خیلی بامزست اماااا خیییلی زیاد بازیگوشه، هی دستشو میگیرم میبرم تو سالن دوباره تاتی تاتی میاد تو آشپزخونه خرابکاری.

شبا قبل از خواب پاهاشو چرب میکنمو ماساڗ میدم عشق میکنه از فرط خستگی و پادرد😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم سیزده ماهشه تازه داره تاتی تاتی می‌کنه آنقدر راه می‌ره من به جاش پاهام درد می‌کنه دیشب ۱۲ به زور خوابیده خونه تاریک بازم راه می‌رفت ...الآنم صبح با پسرم بیدار شد که اون رفت مدرسه و بازم راه می‌ره   خدا کودکتون رو حفظ کنه و عاقبت بخیر بشه 

😅😍😍😍

چرا قند توی دلم اب شد یهوووو

دختر من دو ماهشه تازه یاد گرفته بگه غغغغغغ🤣🤣🤣

هنوز کلی مونده به مرحله تاتی برسه 

ولی همینشم کلی ذوق میکنم 

ایشالا تن کوچولو ها همیشه سلامت باشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
دختر منم سیزده ماهشه تازه داره تاتی تاتی می‌کنه آنقدر راه می‌ره من به جاش پاهام درد می‌کنه دیشب ۱۲ ب ...

تو آشپزخونه نمیره.. من در اتاق میبندم میزارمش تو یالن یه راست میره برا خرابکاری تو آشپزخونه

2810