2777
2789

۱۰۰ تا حاحت روا شیم همه 

لطفا امضامو بخونین

💥خواهش میکنم امضام بخون... 💜                                   دوست مهربونم برای شفای بیماریم یه ...حمد...مهمونم میکنی؟اگر خوندی لایک کن منم برای حاجتت.صلوات. بفرستم😓💖                                                             خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سلام حاجت روایی همه انشاله 

منم 100 تا

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
۱۰۰ تا حاحت روا شیم همه لطفا امضامو بخونین

امضاتو خوندم عزیزم 

اللهم اشف کل مریض 🤲

حمدوآیت الکرسی خوندم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
امضاتو خوندم عزیزم اللهم اشف کل مریض 🤲حمدوآیت الکرسی خوندم

مرسی دوست خوبم کاش خدا به دلت نگاه کنه و شفای منو امضا کنه 😔

حاجت روا بشی انشاالله

💥خواهش میکنم امضام بخون... 💜                                   دوست مهربونم برای شفای بیماریم یه ...حمد...مهمونم میکنی؟اگر خوندی لایک کن منم برای حاجتت.صلوات. بفرستم😓💖                                                             خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚