2777
2789
عنوان

بارداری و بیماری و پیری زودرس جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 112 پست
آره عزیزمبعد از 12سال تصمیم گرفتیم بچه دار بشیمبا اینکه مشکلی نداشتیم،12سال از مادرشوهرم سرکوفت شنید ...

خدا نکنه انشالله به سلامتی بیاد بغلت جوجه

حرف زیاده 

ما یه اصطلاح محلی داریم

میگم حرفای مفتو بمال به ک و ن ت جاش تو ذهنت نیست

مادر شوهرا همینن 

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

خدا نکنه انشالله به سلامتی بیاد بغلت جوجهحرف زیاده ما یه اصطلاح محلی داریممیگم حرفای مفتو بمال به ک ...

ان شاءالله🙏 واسم دعا کن عزیزم❤ 

واقعاً عجب درست گفته هرکی گفته😄

قبل از بارداری قلدر بودم،الآن اینجوری شدم و دست خودم نیست،به جاریم که خبر میاورد گفتم دیگه حق نداری به من حرفاشو برسونی،هم میشینم گریه میکنم هم با شوهرم دعوا میکنم،این بنده ی خدا هم گیر کرده این وسط،دیگه بهم نمیگه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله🙏 واسم دعا کن عزیزم❤ واقعاً عجب درست گفته هرکی گفته😄قبل از بارداری قلدر بودم،الآن اینجور ...

عیب نداره میگذره مامان خانمی

عه راستی یادم اومد عمه م کبد چرب داشت کدو ناشتا میخورد خوب شد

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

عیب نداره میگذره مامان خانمیعه راستی یادم اومد عمه م کبد چرب داشت کدو ناشتا میخورد خوب شد

آره

هیچی و هیچکسی ارزش اینو ندارن که به فرشته ی توراهیم آسیبی برسه💚💙💓

ممنون گلم،حتماً امتحانش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

نگران فیبروم، اونم با این سایز اصلا نباش. 

برای کبدت هم شاید دکتر چک ماهانه یا پرهیز غذایی بده. الکی به خودت استرس نده. 

این هفته‌ها بدن یهو تغییر زیادی می‌کنه و این نشونه رشد جنین و هورمون‌هاس که باید ازش خوشحال باشی. 

خوشا بادِ نوشینِ ایران‌زمین

سلام نگران فیبروم، اونم با این سایز اصلا نباش. برای کبدت هم شاید دکتر چک ماهانه یا پرهیز غذایی بده. ...

واقعاً،یعنی به جنین آسیب نمیزنن؟

بچم سالم باشه همه دردوبلاش به جونم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعاً،یعنی به جنین آسیب نمیزنن؟بچم سالم باشه همه دردوبلاش به جونم😍

نه بابا چه آسیبی. 

هر چیزی که نگرانت کرد، جای گشتن توی گوگل به دکترت زنگ بزن. یا بخش مامایی بیمارستانی که دکترت توش عمل می‌کنه. 

خوشا بادِ نوشینِ ایران‌زمین

نه بابا چه آسیبی. هر چیزی که نگرانت کرد، جای گشتن توی گوگل به دکترت زنگ بزن. یا بخش مامایی بیمارستان ...

دیروز غروب رفتم سونو،به دکتر دسترسی نداشتم،تا اینجا هم نمیپرسیدم خیالم راحت نمیشد

ممنون عزیزم🙏،خیلی آروم شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر عزیزم. نی‌نی قشنگت سلامت بیاد بغلت.

ممنون گلم😍 ان شاءالله برای شماهم خیروخوشی باشه همیشه🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهمیم منم ۲۲ هفته و یک روزمه چند اسفند زایمان میکنی؟

سونو هرسری یه تاریخ میزنه،یبار زد 22اسفند،الآن بسته به رشد جنین شده 15اسفند،میترسم اینطوری پیش بره خدایی نکرده دی یا بهمن زایمان کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سونو هرسری یه تاریخ میزنه،یبار زد 22اسفند،الآن بسته به رشد جنین شده 15اسفند،میترسم اینطوری پیش بره خ ...

تاریخ زایمان رو طبق آخرین پریودت حساب کن اون دقیق تره چون سونو طبق وزن و سایز جنین تاریخ میزنه 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40