2777
2789
عنوان

درمورد دعا نویس ها ی سوال داشتم

190 بازدید | 10 پست

من با یک نفر دوست شدم بعد گفت من دعا نویسم ازش پرسیدم که من و ی نفر باهم ازدواج میکنیم یا نه به طرز عجیبی ویژگی های اون فرد رو گفت و گفت ستاره هاتون باهم جفت نیست ازدواجی ندارید به نظرتون همچین چیزی راسته یا نه؟

نه دروغه .توجه نکن

منم نظرم اینه دروغه ولی اخه دقیقااااااا خصوصیات اون فرد رو گفت یعنی نمیشه اینو به همه بسط داد گفتش که ادم آرومیه حرف گوش کنه و مطیع مادرشه و دقیقا این اقا همه این خصوصیات رو به حد اعلی داره و گفت حتی اگه هم پیش بیاد خیلی سخته برات چونکه حرفش حرف مامانشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نظرم اینه دروغه ولی اخه دقیقااااااا خصوصیات اون فرد رو گفت یعنی نمیشه اینو به همه بسط داد گفتش ک ...

خب الان ای حرفایی که گفته به چهدردت میخوره .بعدم دوستین دیگه ازجایی امار درآورده .

لایک نکنید .توروخدا 

دعانویسی کار شیطانی‌ است

وجود خارجی دارد و شرایط دعانویس شدن خیلی سخته باید کارای زیادی کرد تا بشه موکل گرفت 

ولی همه کسایی که دعانویس هستند یا برای کسی به دعانویس مراجعه می‌کنند بدبخت هستند و خودشون زندگی خوبی ندارند چون کار درستی نیست

خدا میگه به من مراجعه کن نه به بنده من ...

اگر وقعی باشه ممکنه حرفاش درست باشه ولی سعی کن هیچوقت وارد چنین چیزایی نشی 

باید ببینی قسمت چیه شاید واقعا قسمت هم باشین 

دعانویسی کار شیطانی‌ استوجود خارجی دارد و شرایط دعانویس شدن خیلی سخته باید کارای زیادی کرد تا بشه مو ...

اره منم واقعا نخواستم پیش دعا نویس برم یهویی متوجه این موضوع شدم و وقتی دیدم حرفایی که میزنه به واقعیت نزدیکه واقعا حیرت کردم وگرنه که بله دقیقاً کار غلطیه منم دنبالش نیستم