2777
2789

البته هفته 36 سونو دادم نوشته اندازه  مایع آمنیوتیک حداقل طبیعی 

و این منو نگران کرده من 16 ام نوبت سز دارم چیکار باید بکنم دکترم گفته بود همون موقع میتونم آزمایش و سونو رو ببرم همراهم اما الان مایع آمنیوتیک واقعا ترسوندتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم

کسی دراین باره اطلاعاتی نداره؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم

تو نت عددی اطلاعات دادن اما تو سونی من فقط همین جمله رو نوشته بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر پسرم تو سی و نه هفته سزارین شدم و الان ماشالا ی پسر قوی یازده ساله هست  برامن همینو نوشته بود 

بازم با دکترت مشورت کن 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
من سر پسرم تو سی و نه هفته سزارین شدم و الان ماشالا ی پسر قوی یازده ساله هست برامن همینو نوشته بود ...

دکتر شما درباره خطری بودن یا نبودنش چیزی نگفتن؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی میگه حداقلِ طبیعی، احتمالا منظورش اینه که تو رنج اعداد نرمال کیسه آب، از تو، کمترین مقدار طبیعیشه. مثلا اگر از ۷ تا ۱۲ طبیعی باشه، تو ۷ هستی. یعنی از این نباید کمتر باشی. البته اعداد رو مثال گفتم. 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میگه حداقلِ طبیعی، احتمالا منظورش اینه که تو رنج اعداد نرمال کیسه آب، از تو، کمترین مقدار طبیعی ...

مثال درستی زدید نوشته باید بین 10 تا 20 باشه عددش

پس احتمالا ماله من ده بوده 

فردا صبح زنگ بزنم اورژانس و بپریم جواب میدن از نگرانی در بیام یعنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر شما درباره خطری بودن یا نبودنش چیزی نگفتن؟

نه نگفتن خطر داره چون آخرین سونو اینو نشون داد و چندروز بعد عمل شدم فکر کنم همین که حد پایین نرمال هم هست مشکلی ایجاد نمی کنه حالا شما وقت داری ی مقدار آب و مایعات بخوری شاید ی مقدار بیشتر شد 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
عزیزم این موضوع رو جدی بگیر منم ۳۷هفته و سه روز یهو متوجه شدم که عددش شده۵ و نیم و فردا صبحش اورژانس ...

تو چند روز چقد تغییر کرده بود؟ من 2 آبان سونو دادم زده حداقل و الان که 7 آبان شده تازه متوجه شدم نوبتمم که 16 آبان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو چند روز چقد تغییر کرده بود؟ من 2 آبان سونو دادم زده حداقل و الان که 7 آبان شده تازه متوجه شدم نوب ...

چرا نمیری دکتر؟ دوباره سونو بده من چند روز قبلش سونو دادم همه چی نرمال بود یهو صبح کمی آبریزش داشتم و فرداش اورژانسی عمل شدم لطفا پشت گوش ننداز حتما برو دکتر

چرا نمیری دکتر؟ دوباره سونو بده من چند روز قبلش سونو دادم همه چی نرمال بود یهو صبح کمی آبریزش داشتم ...

امروز رفتم گفتن فعلا خوبه 11 بوده عددش 

گفتن فردا بیا احتمالا دوباره باید سونو بدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40