2777
2789
عنوان

برای اولین بار توی عمرم میخوام از حق خودم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 31 پست

ببین اینکه بری دادگاه و اینا چیزی دست گیرت نمیشه چون مدرک محکمه پسند فکر نمیکنم داشته باشی . برو اداره اتوبوسرانی شهرتون شماره پلاک و اسم راننده هم به مسئول اونجا و بگو از اونجا پیگیری کن و یه تهدید ریز هم بکن که میری دادگاه و فلان

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

یهو معلم دخترم تلفنش تموم شد کارت عابر بانکشو درآورد گفت واست میزنمواسه اینکه آبروم نره گفتم نه عزیز ...

همین؟

خب چیزی نشده که اگه درهمین حد بوده فردا برو مدرسه یه گلی چیزی برا معلم دخترت ببر ازش تشکر کن 😑

متاهل🩷🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو معلم دخترم تلفنش تموم شد کارت عابر بانکشو درآورد گفت واست میزنمواسه اینکه آبروم نره گفتم نه عزیز ...

ببخشید اصفهان کارتش رو (کارت بلیط)

اشتباه گفتم 

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

خرد نشدی یک

راننده بی شعوری کرده

معلم دخترتون هم با شخصیت بوده خواسته اون یارو خفه بشه

اتفاقا برید مدرسه ازش تشکر کنین 

ولی شخصیت خودتونو خردشده تصور نکنین

کاملا با عزت نفس 

دوست داشتین دهن اون مرتیکه رو هم جر بدین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ببین اینکه بری دادگاه و اینا چیزی دست گیرت نمیشه چون مدرک محکمه پسند فکر نمیکنم داشته باشی . برو ادا ...

دفعه های قبل هم ک پول کارت ب کارت کردم براش رسیدش رو اسکرین گرفتم 

بله رفتم

ب بازرس دروغ گفته من هر روز بدون کارت و پول سوار اتوبوس میشدم

ولی من اصولا از خونه بیرون نمیرم اصلا چون اینجا سگ داره و از در خونه اسنپ میزنم 

خیلی از سگ میترسم

و اینجا غریبم ۳ ساله اومدم این جا

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

چقدر شلوغش کرد واقعا ادم بیشعوری بوده .ول کن بابا طرف مشکل داشته

بعد رفته دروغ گفته من هر روز بدون پول سوار میشم

شوهرم میدونه من اصلا از خونه بیرون نمیرم اینجا 

فقط با اسنپ

چون فوبیای سگ دارم 

اون روز هم شوهرم منو برد دم مدرسه دخترم گذاشت 

دقیقااااا ایستگاه اتوبوس دم در مدرسه اس 

وگرنه همونم میترسیدم نمیرفتم

فدات شم تو چیزی ازات کم نشد هم دیدن که چی شد و همه هم فهمیدن طرف ادم بی شخصیتی بوده

خیلی خجالت کشیدم آخه

خیلی 

آخه ۱۰ هزار تومن چیه که بخوام خودمو مدیون کنم یا یکی اینجوری باهام حرف بزنه

خیلی غصه داره بخدا 

شکایت رو بکن ولی باور کن اون معلم انقدر خودش درگیری و مسائل مهم تو زندگیش داره به هیپوفیزشم نیست ران ...

خیلی خانم خوبیه 

قطعا یه بسته شکلات خوشگل برای جبران واسش میبرم

ولی آخه چرا یکی باید ب خودش اجازه بده شخصیت بقیه رو خورد کنه با دعوا و حرف زشت

پیش میاد گلم .بهش فکر نکن .الان تازه اس ماجرا .اعصابتم بهم ریخته .کم کم یادت میره

پریروز بود....

بعدم تا وقتی رسیدیم به مقصد همینجوری داشت بلند بلند غر میزد و تیکه مینداخت که مردم برا هزار تومن خودشونو میکشن و گدا هستن و .....

فقط صلوات فرستادم ب خدا گفتم تو ببین چجوری یکی اینقدر راحت بقیه رو اذیت میکنه