2777
2789

یه راننده اتوبوس 

الکی داد زد و کلی فحش داد و توهین کرد 

جریانش طولانیه 

جلو معلم بچه ام ک تو اتوبوس بودم شخصیتم خورد شد

میخوام ازش شکایت کنم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

من هیجی نگفتم هیچیییییی

دخترم دیروز نرفت مدرسه گفت خجالت میکشم از معلمم.....

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به چه دلیل اونوقت

اتوبوس ۲۰ دقیقه توقف کرده بود

من اکثرا با اسنپ میرم

استثنا اون روز بچمو از مدرسه برداشتم(سرویس داره ولی میخواستم برم جای دیگه اونروز)

سوار اتوبوس شدم 

کیف و بادکنک و وسیله دستم بود 

تا رفتم بچه ها رو بشونم رو صندلی و برم پول بدم ب راننده 

راننده با داد و دعوا گفت بیا کارت بزن

گفتم چشم الان میام

.

الان بقیشو میگم

شکایت رو بکن ولی باور کن اون معلم انقدر خودش درگیری و مسائل مهم تو زندگیش داره به هیپوفیزشم نیست راننده تو اتوبوس به مسافر که مامان شاگردشه چی گفته!!!ممکنه حتی یادشم نیاد

اتوبوس ۲۰ دقیقه توقف کرده بودمن اکثرا با اسنپ میرماستثنا اون روز بچمو از مدرسه برداشتم(سرویس داره ول ...

چه بی فرهنگ و بیشعور میزدی دهنشو پاره میکردی میگفتی فرار نکردم که 😑

متاهل🩷🍃

رفتم جلو

گفتم اقا من تا الان یا پول نقد دادم یا کارت ب کارت کردم وقتی سوار اتوبوس شدم

اتفاقا دو بار تا حالا واسه شما پولو زدم

چرا داد میزنی

معلم بچه ام تو اتوبوسه 

زشته 

شروع کرد ب فحش و داد و توهین ک شما دزدین و برا ۱۰۰۰ تومن پول چ کارایی ک نمیکنین و....

رفتم تو همراه بانک 

گوشیمو دادم ب خودش گفتم بیا شماره کارتتون بزن

خوب باید دلیلش رو هم بگی ما بتونیم نظر بدیم .همینطوری فحش داد؟

اصلا ما میگیم این خانوم مقصر ایشون حقی نداشته به یه خانوم تک و تنها فحاشی کنه چقدر ملت بیشعور شدن جدیدا😑

متاهل🩷🍃

یهو معلم دخترم تلفنش تموم شد 

کارت عابر بانکشو درآورد گفت واست میزنم

واسه اینکه آبروم نره گفتم نه عزیزم کارت ب کارت کردم

راننده اتوبوس با طلبکاری گفت نه نشد کارت ب کارت کنی پولو بده

معلم دخترم دو تا کارت زد واسم

من خورد شدم

صبح تا شب دارم کار میکنم اونوقت یکی بیاد بخاطر ۱۰ هزار تومن پول اینجوری شخصیتمو خورد کنه

خوب باید دلیلش رو هم بگی ما بتونیم نظر بدیم .همینطوری فحش داد؟

گفتم گلم 

من فقط تشکر کردم از معلم و بغض کردم 

قشنگ شکستن شخصیت و آبرو و شان خودمو حس کردم

یه عالمه آدم تو اتوبوس بودن 

اصلا اتوبوس حتی حرکت هم نکرده بود