2777
2789

من شهر غریب ازدواج کردم و با جاریم توی ی ساختمون بودیم و هر روز باهام بودیم درد و دل میکردیم ب هم کمک میکردیم هوای همو داشتیم با بچه هاش بازی می‌کردم تا اینکه ی خونه دیگه رفتن و سال بعدش من بچه دار شدم . اومد منو شوهر و بچمو با اصرار برد خونشون و مراقب من و بچم بود تا زردیش خوب شد تا یکسال اول بچه هر موقع مریض میشد ب خواست خودش میرفتیم اونجا و بچه داری یاد گرفتم ازش. اینم بگم موقع کرونا بود و بچه اش مدرسه نمی‌رفت و کوچیکه ۴ ساله بود . خیلی بهم لطف میکرد و منم شوهرم سعی می‌کرد هر طور میتونه جبران کنه براش مثلا چون شوهرش اکثرا نبود رفت و آمدش و یا خریدای خونش و تعمیرات و اینا را را انجام می‌داد.  تا اینکه نمیدونم چرا دیگه ی مدت هست اصلا درد و دل نمیکنه از هیچی حرفی نمیزنه یا خیلی وقته خونش نرفتم اصلا. اونم نمیاد دیگه. چن باری خواستم برم بیرون گفته نیستم یا چن روز پیش ک دفاع ارشدم بود میخواستم بچمو بزارم پیشش گفت بیار بعد شبش زنگ زد گفت ک قراره بریم جهیزیه خواهرمو بخریم و عجله ای هستش و یک هفته ای باید بخریم بره سر خونش و نیستم بچه را نیار. یا اون شبی بهش گفتم این هفته کی میتونم ی روز بیام خونت گفت واقعا نمیتونم بچه هام میرن مدرسه و کوچیکه هم که کلاس اوله کلی از درس میفته هرکی میاد خونمون و شبا دیگه ۹ میخابن .اگه میخای بیای دو سه ساعته بیا ترجیحا ۵ شنبه ها . بعد من ناراحت شدم از اینکه انگار دیگه صمیمیت بینمون از بین رفته . نمیدونم واقعا سرش اینقدر شلوغ شده بخاطر مدرسه بچه ها یا اینکه میخاد قطع رابطه کنه . اینم بگم تو مدرسه عضو انجمن شده و همش در حال کاردستی ساختنه چون خیلی نقاشیش خوبه. زنگ ک دیگه اصلا نمیزنه فقط من میزنم اون روزی میگم میدونستی مریضم چرا زنگ نزدی میگه واقعا سرم شلوغه بزار بچت بره کلاس اول میفهمی چی میکشم . حالا نظر شما چیه

دوستم بچش کلاس اوله 

دیوونه شده 

زار میزنه از دستش 

فکر میکنم جاریت هم همین وضع رو داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا جاری من عین خیالش نیست پس🚶🏼‍♀️

حتما براش مهم نیست 

دوستم خیلی پایه ی بچه و سلامت و درسش براش مهمه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan