سلام عزیزان من تو اقدامم و اینکه بعد از پریود اقدام داشتم و بعد اقدام شروع شد دردهای شبیه پریودیم و حالت تهوع خفیف بدون استفراغ دلدرد و کمر درد تغییر خلق و خو الان 15روز از پاک شدنم گذشته و علایم پریودی امروز کمی کمتر بود اما در سینه هام حساسیت ایجاد شده اخرشبها خیلی گرسنم میشه اما فقط اخر شب ی بار اسهالم ی بار یبوست با همه این علائم هنوز شک دارم ب بارداری ایا ب نظر شما اینها علائم بارداریه؟کیا اینطور بودن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راز باردار شدن،بیخیالیه...از غالب افراد اگه بپرسی،بهت میگن اون ماهی که باردار شدن اصلااا توقع نداشتن و اینقدر بیخیال بودن که حتی کارایی کردن که ماه های قبل نمیکردن..شما هم برای راحتی و آرامش خودت رها کن..یهو میبینی که ای وای چند روز هست پری عقب افتاده
جاریم قبل اینکه بی بی چک بزنه دندون درد داشت و دو ماه اول خیلی دندون درد داشت بله چون بچه کلسیم از مادر میگیره برای همین میگن قبل اقدام دندوناتون درست کنید