2777
2789
عنوان

عروسیا چی میپوشید

170 بازدید | 15 پست

مثلا عروسی درجه یک مث خاهر برادر چی میپوشید. بعد عروسی درجه دو دایی عمه خاله. بعد پسرخاله پسرعمو  میشخ بگید چیا میپوشید توی تالار.  و عروسی کی بشه بلیز تکی و شلوار میپوشید؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلوز تک و شلوار و که دیگه خدایی برای تالار نمیپوشن 

حتی همسایه باشه

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

عروسی دختر خاله پسرخاله،  پیراهن های ماکسی 

گاهی کاردست روش گاهی ساده تر... 

اقوام همسر معمولا تونیک  و سارافون ولی خب ارایش چهره و مو هم روی لباسها تاثیر داره که جلوه بده به لباس

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بلوز و شلوار که عروسی هیچکس نمیپوشم. 

یه استایلی که بهتون میاد رو باید انتخاب کنید و برای تمام مراسم ها از همون سبک استفاده کنید مثلا من لباسای عروسکی کوتاه بهم میاد و عروسی همه کوتاه میپوشم .

اگه خیلی فرد دوری باشه مثلا همکاری که صمیمی نیستیم یا همسایه و ... قطعا ساده تر میپوشم ولی تو همون سبک . یعنی از پارچه های ساده استفاده میکنم و سعی میکنم حتی اگه کوتاه هست آستین دار بگیرم تا مدلش برای فرد دور مناسب باشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2810