2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اون نوشته‌تون کوتاه بود، ندیدمش. دکتر چی گفت؟

میگه الرژی هست یک سال بشتره تحت نظر فووق تخصص اسم و الرژی هست ولی هنوز گاهی اینجوری میشه خیلی نگرانم شما تجربه ای دارین؟

میگه الرژی هست یک سال بشتره تحت نظر فووق تخصص اسم و الرژی هست ولی هنوز گاهی اینجوری میشه خیلی نگرانم ...

ببین آلرژی رو میتونی با یه چیزهایی التیام بدی. خفیف‌ترش کنی. حالا دارویی که دکتر میدن که اول از همه، بعدش یه سری دمنوش‌ها. البته نمیدونم کوچولوتون چند سالشه. من مثلا آویشن دم میکردم همش میدادم دخترم. انقدر قشنگ عادت کرده بود، خودش وقتی نفسش تنگ میشد، می‌اومد میگفت مامان، آویشن میخوام. یا یه سری دمنوش‌های دیگه. حالا یا پودرشو توی غذاش میریختم یا دم میکردم. بعد از سرماخوردگی‌هاش مه حتما تا چند روز آویشن دم‌کرده بهش میدادم. سرفه‌ها و نفس‌تنگی‌ها رو کم میکرد. پر سیاوشان هم خوبه ولی بدبوعه.

این آویشنه خیلی مؤثر بود. باورت میشه الان الحمد لله دیگه مشکلی نداره؟ تغذیه خیلی مهمه. البته مرتب باید یه مدت استفاده کرد. من بخور سرد هم دائم بالاسرش روشن می‌ذاشتم.

از دکترش حتما بپرس آیا میتونه دمنوش استفاده کنه یا نه. اگه مشکلی نداشت، بهش بده حتما.

موفق باشی عزیزم.

اگه بعد از چند ماه دیدی بهتر شده، بهم بگو اینجا که خوشحال شم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ببین آلرژی رو میتونی با یه چیزهایی التیام بدی. خفیف‌ترش کنی. حالا دارویی که دکتر میدن که اول از همه، ...

ممنون از راهنماییتون پسرم هفت سالشه از پنج سال و نیمگی اینجوری شد میشه خواهش کنم بگین شما علایم بچتون چی بود؟؟؟

ببین آلرژی رو میتونی با یه چیزهایی التیام بدی. خفیف‌ترش کنی. حالا دارویی که دکتر میدن که اول از همه، ...

ایا تو سرما خکردگی تنگی نفس دلشت؟بی حال میشد؟تنفسش تند میسد؟افت اکسیژن نداشت تو سرماخوردگی؟؟؟

ایا تو سرما خکردگی تنگی نفس دلشت؟بی حال میشد؟تنفسش تند میسد؟افت اکسیژن نداشت تو سرماخوردگی؟؟؟

سنش خوبه. راحت میتونی آویشن دم‌کرده بهش بدی. یه سری گیاه دیگه هم هست. از عطاری درست‌حسابی پیدا کن. یه عطاری به من مخلوط چند تا گیاه پودرشده میداد، روزی سه بار باید دم میکردم. معجزه کرد. ولی نمیدونم جز آویشن توی اون چی بوده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟