2777
2789

سلامت دنیااومدنش دعام کنین.من الان ۳۶ هفتم از روز اول ک فهمیدم باردارم میل جنسیم رفت بالا و متاسفانه فیلم وخود....اصلا هم نمتونم ترک کنم از طرفی بارداریم پرخطر بود و شوهرم خیلی کم کرده بود رابطه رو الان عذاب وجدان داره منو میکشع نکنه این ..رو سلامتی بچه تاثیر گذاشته باشه دور از جونش چن تا کلیپ از این بچه های مریض اینادیدم ک سونو وازمایشاتشون سالم بود ولی خودشون مریض الان ی لحظه از ذهنم نمیرن بیرون میگم اگر بچه من چیزیش باشه چی تروخدا برا سلامتیش دعا کنینن واینکه خدا هم منو بیخشه میدونم دارم اشتیاه پیکنم ولی دست خودم نیست

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غربالگری هارو کامل انجام دادی؟اگ انجام دادی خیالت راحت سالمه

اره منظورت سونو ها هس همه سونو هارو کامل رفتم ازمایشمم اولی خوب بود دومی رو دکتر ننوشت

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
عزیزم حتی اگه روی جسمش تاثیر نزاره روی روح و روانش تاثیر میزاره لطفاً انجام نده دیگه ...

باشه😔

چیزی کردی داخل؟ اگه نکنی و فقط با مالش باشه مشکلی براش پیش نمیاد

نه

2810