2777
2789

اصلا ن برامون مهم بود ن هیچیی طبق  عرف خانوادمون ۱۱۴تا بود و ی  حج هم مادرشوهرم اضافه کرد مهریه جاریام و دخترخاله هام و همه همینه اصلا هم ربطی ب جایگاه و ... نداره مرد ک بی ارزش باشه ۱۰۰۰تا مهریع هم ب درد نمیخوره ولی اون زندگی ک خوش باشه ۱سکه هم کافیه بنظره منی ک فقط روز عقد اسم مهریه اومد و تموم شدش دیگم حتی سالی یبار یادموتم نمیاد اصلا ربطی ب جایگاه و ارزش زن تو زندگی نداره

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
مخالفم این منم ک با رفتار و گفتارم ب بقیه اینو میفهمونم ک ب من احترام بزارن ۵۰۰ تا عندالمطالبه

مهریه فقط تا110تا عند المطالبه است بقیش عند الاستطاعه و زندان هم نداره

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا نامزد داشتم سی تا سکه گفتیم اما هرروز نامزدم و خانوادش تو سرم میزدن و بهمم میگفتن از سران زی ...

سرتم *

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

من از مهریه ام بیزارم . مهریه من بیشتر از اینکه حق قانونی مم باشه توهین و تحقیر همسرم توسط پدرم بود . عددی که دلش میخواست رو به زور گذاشت انگار بازرار برده هاست و منم‌ فروشی ... همسرمم ناچارا قبول کرد 

البته بی احترامی نباشه به بقیه مهریه من کاملا سر لج و لجبازی بریده شد

البته که قصد دارم ببخشم کمی دیگه چون نمیخوام این توهین همراهمون باشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛

یه جاریم پونصد و پنجاه تا سکه مهرش داره میگه میخام همرو ببخشم یه دونه سفر مکه بنویسم شوهرم فکر نکنه بخاطر مهریه باهاش موندم 

یه جاریم ۱۴ تا سکه 

من ۱۱۴ تا 

جاری کوچیکم ۳۰۰ تا 

بنظرم اینکه بلد باشی زندگی رو مدیریت کنی مهم تره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
اصلا ن برامون مهم بود ن هیچیی طبق عرف خانوادمون ۱۱۴تا بود و ی حج هم مادرشوهرم اضافه کرد مهریه جاری ...

دقیقا منم همینو میگم ولی کسی به من گوش نداد

نمیدونم عزیزم‌ بهم ارزش داده یا ارزشم رو کم کرده

ما فقط طبق عرف و سنت انجامش دادیم و قبلش با همسرم تصمیمش رو گرفتیم ، که جای چونه زدن بزرگترا رو هم نداشته باشه 

مثلا خانواده ی من رسم تعداد سکه ی بالا داشتن خانواده ی همسرم رسم ملک

هر دو رو تا حد وسط در نظر گرفتیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مهریه فقط تا110تا عند المطالبه است بقیش عند الاستطاعه و زندان هم نداره

چی بگم ... 

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

سکه انقد گرون شده که تو بگو یدونه😂 به من باشه شوهرم همینم نداره بده

بنظرم مهریه ها رو بر اساس وضعیت مالی همسرتون انتخاب کنید اونی که خرپوله و خیانت هم میکنه چشمش کور دندش نرم تا قرون آخر بگیرید که بفهمه ی من ماست چقد کره داره 

دقیقا منم همینو میگم ولی کسی به من گوش نداد

چه بد 🥲عیب نداره حالا اعصابتو خورد نکن بابت اینچیزا

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
چه بد 🥲عیب نداره حالا اعصابتو خورد نکن بابت اینچیزا

خیلی بد

بابام قشنگ منو فروخت😂

منم می بخشمش دیگه اختیارش دست خودمه

خیلی بدبابام قشنگ منو فروخت😂منم می بخشمش دیگه اختیارش دست خودمه

نه اینحرفا رو نزن بابات ب خیال خودشون داشت آیندتو تضمین میکرد شمام الان مختازی ک ببخشی ،بگیری یا نگیری ،

من پدرم ب پدرشوهرم گفت خودش مهریه تایین کنه پدرشوهرمم ۱۱۴تا سکه گذاشت جاری وسطیمم پدرش گفت خودتون تایین کنین  اونم ۱۱۴تا سکه مهریشع ولی جاری بزرگه باباش همش چونه میزد ک نه مهریه باید بالا باشع و ... ۲۶۰تا سکه مهرشه ایشونم ظاهرا میخاد ببخشه