2777
2789
عنوان

برای چی زبان انگلیسی میخونین به چه درد میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست

فرض کن بخوای بری کامپیوتر ، یا اینکه پس فردا ازت بخوان یه چیزی رو ترجمه کنی ، یا اینکه فردا شوهر از خارج اومد برات زبون هم‌ومیفهمین 

ببین در کل انگلیسی زبان بین المللیه . تو چه بخوای چه نخوای خود به خود به دردت می‌کنه ، اصلا بیا فرض کن آهنگای خارجی میخوای گوش بدی یا یه فیلم خارجی میخوای ببینی ، یه کنفرانس یا یه ارائه ای باید بدی . میتونی به راحتی همه این کارا رو با انگلیسی بکنی .

خدایی کاربرد داشتن انگلیسی غیر قابل انکاره 😁

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان نمیخونم. ولی وقتی تمام مطالب تخصصی رشته ها به زبان انگلیسیه بهتره ادم بلد باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
من میخونم .خانه دار هستم .چون الان همه چی داره روی زبان انگلیسی میچرخه .تموم بچه ها هم دارن یاد میگی ...

سلام منبعتون چیه ببخشی 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

2805
سلام منبعتون چیه ببخشی

اینستا 😄

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
سلام. إن شاءالله طاعات قبول. I am a computer engineer, and knowing English can be useful.السلام علی ...

این یه پست سه زبانست 😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
نمی‌دونم والا رشته دانشگاهم زبانه ببخشید 🥴

سلام به نظرتون برای من چه منبعی خوبه

نظرتون راجب ۵٠۴؟

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

دیگران قانعت کنن که زبان بخونی به نظرم اصلا نخون !

خودم قبلا کلاس میرفتم و کلی میخوندم

چند مدته ترک کردم

سلام به نظرتون برای من چه منبعی خوبهنظرتون راجب ۵٠۴؟

سطحت چیه ؟

۵۰۴ بیشتر جنبه آکادمیک داره تا اسپیکینگ 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

سطحت چیه ؟۵۰۴ بیشتر جنبه آکادمیک داره تا اسپیکینگ

خب اسپیکینگ نیاز به یادگیری لغت داره

وقتی آدم میره سفر حس فوق العاده ای داره که راحت ارتباط بگیره

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
2810