2777
2789

پدرم  فوت  کرده  و  من  اخرین  بچه  هستم  خواستگار  برام  اومد  و  ازدواج  کردم  

الان  از  شدت  غصه  که  چرا  مامانم  رو  ول  کردم  ام اس  گرفتم  

حالم  الان  بشدت  بد  هست 

ارزوی  مرگ  دارم 

چرا  ولش کردم  مامانم  رو  بعد  این  همه  سختی  که  واسم  کشید 

نگید  بهش  سر  بزن که  میزنم  

ولی  بازم  دلم  راضی  نیست 

مدام  که پیشش نیستم

ام اس از شدت غصه نیست

پیشینه ارثی داره و بعدش استرس در سنین پایین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خوش قلبی ته این دیدگاهت ولی منطقی نیست..اینها بخشی از زندگیه ولی نباید مانع تداوم نسل و ادامه روند رشد فردی هر شخصی بشه...

توام زندگی خودتو داری...

مطمئنا تو خوشبختیت تضمین شده باشه مادرتم خوشحال تره✨

عزیزم درکت میکنم 

من بچه اولم یه خورده زود ازدواج کردم الان همش غصه میخورم میگم چرا بیشتر مجرد نموندم پیش پدر و مادرم باشم

با مشاور صحبت کن حتما کمکت میکنه

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

عجب دیوونه ای هسی..اونموقع مامانتم ب وقتش ازدواج نمیکرد مینشست ور دل مامان خودش چرا شوهر کرده؟

مامانت جوونیشو عشق حالشو کرده و خودش خاسته تورو دنیا اورده و زحمتات رو پذیرفته ک باردار شده تو چرا خودتو دق میدی این وسط؟