2777
2789

از صبح هلاک شدم.تمیز کاری و اینا به هیچ وجه نکردم.فقط صبحانه و ناهار  .شام هم که از ظهر بوده.ولی بس شستم و بردم‌و آوردم و جمع کردم هلاکم ظهرم استراحت نکردم.همشم به هم ریختس اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

تمیزکاری که میگی نکردی شام هم نپختی صبحانه هم که کاری نداره یعنی برای ناهار اینقدر خسته شدی ؟

کم خونی داری یا تنبلی؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

والا منم هلاک میشم واقعا بیزارم از کارای خونه 

دوست دارم نهاااایت فقططططط اشپزی کنم بقیه از ریز و درشت کمکی داشته باشم😢😢😢😢

ظرف تمیز کردن گاز سینک سرویس ها جارو لباسشویی ماشین ظرفشویی کشو گردگیری تی کشیدن هیچی با من نباشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خسته میشیم

خیلی هم میشیم

خونه ما هم بهم ریخته ست

دو تا بچه رو ببر مدرسه بیار کلاس ببر بیار مشق و درس و کاردستی و ازمایش علوم و لقمه درست و ناهار و شام من که واقعا خسته میشم،کمتر روزی هست سرحال باشم و تمام خونه م مرتب باشه

تمیزکاری که میگی نکردی شام هم نپختی صبحانه هم که کاری نداره یعنی برای ناهار اینقدر خسته شدی ؟کم خونی ...

حالا کاری ندارم که من جون ندا م ۷سته شدم ولی والا وقتم نکردم کار دیگه کنم

2809