از صبح هلاک شدم.تمیز کاری و اینا به هیچ وجه نکردم.فقط صبحانه و ناهار .شام هم که از ظهر بوده.ولی بس شستم و بردمو آوردم و جمع کردم هلاکم ظهرم استراحت نکردم.همشم به هم ریختس اه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوست دارم نهاااایت فقططططط اشپزی کنم بقیه از ریز و درشت کمکی داشته باشم😢😢😢😢
ظرف تمیز کردن گاز سینک سرویس ها جارو لباسشویی ماشین ظرفشویی کشو گردگیری تی کشیدن هیچی با من نباشه
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
دو تا بچه رو ببر مدرسه بیار کلاس ببر بیار مشق و درس و کاردستی و ازمایش علوم و لقمه درست و ناهار و شام من که واقعا خسته میشم،کمتر روزی هست سرحال باشم و تمام خونه م مرتب باشه