2777
2789
الان فقط هنری کویل خوبه😂بقیه بازیگر خوشگلا بیشتر شبیه کیونیا هستن😂😂😂😂

آره خدایی اونایی که خوبن اصلا کمن وایب خوبی ندارن کلا همه چیز الکی و مجازی شده همش اینستا کلا نیاز به گفتن نیست خودت بهتر به فکرت میرسه کیا هستن ، مثلا اون موقع ها اصلا فرض کن بدون مجازی چقدر با هنر خودشون معروف میشدن ، من کیلین مورفی رو هم دوست دارم چون گوگول و فهمیدس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی فیلمی بود قدیمامیخواهم زنده بمانمی پسر بچه نوجوون بود که فاطمه معتمد آریا نامادریش بود. پسر بچه خی ...

نه قرار نیست بیشتر از سنش چیزی بهش القا بشه صرفا روحیه س پرسشگری و نقد و تحلیل رو در بچه بالا میبره متناسب با سنش

سرچ کن اینترنت یا پرس و جو کن از کسایی که قبلاً رفتن به این دوره توی همون آموزشگاه ببین چطور بوده ، ...

تو برنامه کلاسی پیش دبستانی ای هست که میخوام بذارمش نمیدونم درسته یا نه بین برنامه هاشون سواد جنسی سواد مالی و شطرنج و ورزش و سفال و نقاشی و نمایش و ....

همه اینا هست

دقیقا و زندگی و مهارت های زندگی رو در قالب همین بازی یاد میگیره. تو دنیایی که همه باید بدویم و کمتر ...

همه آموزشا با بازیه الان

و مامان که باشی اینو در نظر میگیری با چی خوشحاله بچه

همون کلاسا هم براشون جذابه مثلا چون قصه داره ابراز وجود داره و نمایش و ...

دختر من کتاب تاریخی برام میاره میگه از قدیما برام بخون دوست دارم منم کودکانه براش توضیح میدم

بنظرم میشه درسهای اخلاقی در قالب داستان به بچه یاد داد ولی فلسفه... نمیدونم

همینه که میگی

هنوز وضوح نداره برام

به بچه سوال مطرح کردن و راه حل پیدا کردن در غالب داستان رو یاد میدن. ولی آیا لازمه در این سن و چه لزومی داره رو مطمئن نیستم

دقیقا ب قول دکتر هلاکویی بازی برای بچه حکم کار رو داره مث بزرگسالی ک هرروز میرسه کار و زندگیش وابست ...

بچه ها خیلی وقت برای بازی دارن

بنظرم بهتره هدفمند باشه ی مقدارش

خودشونم علاقه دارن

دختر من چند ساعت تو پارکه

کلاس رفتن و آموزشو دوست داره

بهش اعتماد به نفس میده