2777
2789
عنوان

بعد از خیانت دو طرفه چجوری برگردم

150 بازدید | 4 پست

یه دوست داشتم که انگار جزئی از وجودم بود واقعا حرفاش همه از دل خودم بیرون اومده بود بعد دو سال دوستی رابطمون بد شد جوری که یه خیانت تقریبا از روی لجبازی و حسادت به من کرد منم که صبرم تموم شده بود دیگه گذشت نکردم و جوابش و دادم جوری که از اون روز دیگه ندیدمش باهاش حرف نزدم و بلاکش کردم اونم متقابلا الان حدودا ۷ ماه میگذره و من حس میکنم هنوزم عاشقشم 

اینم بگم دوستم دختر بود یعنی من حس دوستانه باهاش دارم سو تفاهم نشه

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
توی دوستی ام خیانت میکنند مگه؟بیخیال بابا

خیانت نه. به اون معنا که بره با یکی دیگه از اعتمادم سو استفاده کرد 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803