2777
2789
عنوان

ختنه پسرم خونریزی کرده کمک لطفاً

121 بازدید | 10 پست

سلام من پسرم سه سال و دوماه هست، ۳۰ مهر ختنه با حلقه از کرج انجام دادم حالا خونه خودم کرمانشاه و امروز مجبور شدم برگردیم چون مرخصی نداشتیم ، بعدش تو مسیر متاسفانه پسرم یکم روش خوابیده وقتی متوجه شدم دیدم  خون اومده اول کم بود الان بیشتر دکترش گفت تا۲۴ ساعت فقط پانسمان وهیچ نزن، الان خیلی نگرانم بچم طاقت نداره۲۴ ساعت استراحت مطلق  باشه ، کسی بوده مشابه شرایط من داشته باشه ؟؟ خیلی نگرانم خیلی 😭

اصلا حلقه بیفته ممکنه خونش بیاد هین افتادن ؟؟ 

نگران نباش فقط نذار بیشتر تکون بخوره سعی کن دیگه بند بیاری چند روز مواظب باشی خوب میشه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه خشک شده فقط سعی کن زیاد تکون نخوره که درباره خونریزی کنه بذار بی حرکت بمونه خوب میشه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
در این حد خون اومده وخشک شده اما گاهی کمی میاد دوباره ، استرس جونم گرفته،

بردیش دکتر؟ اینقدر خون طبیعی نیست، واسه پسر من در حد یکی دو قطره بود

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بردیش دکتر؟ اینقدر خون طبیعی نیست، واسه پسر من در حد یکی دو قطره بود

دکترش اینجا نیست، از طریق واتساپ باهم در ارتباط هستیم گفتن فعلا کاری نکن همون پانسمان که زدی خوبه