بچه ها شما از کی شروع کردید واسه خوندن؟بعد مثلا یه گفتار زیست رو چقدر زمان میبره بخونید ؟بعد اقا من نمیرسم تست بزنم نمیدونم چه گلس بگیرم سرم شما هر روز تست کار میکنید؟اسنم بگم که خیلیییییییی وسط درس میام و میرم اصلا ارومم نمیگیره دارم سکته میکنممم از دست کارام کاش فلج بودم نمیتونستم راه برم میشستم سر درسپ🥲🥲🥲
وااای منم اینطوریم بعدشم مثلا گیر میدم به یه درس ولش نمیکنمولی الان تمرکزم تشریحی خوندنه تستا هم امو ...
اها منم مشکلم همینه دقیقا بعد شما پارت بندی میخونید مثلا ۱شاعت ونیم زیست تو اون یک ساعت ونیم هرچقدر خوندسد کافیه یا مثل من که میگم امروز یه گفتار زیست بخونم کل روزم میره واسه یه گفتار درس دیگه نمیریم یخونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پارت بندی میکنم هر چقدر خوندمو بس میکنم میرم درس بعد ولی به خودم میام میببنم ۳ ساعت دور یه درس بو ...
بعد منم همینخ مشکلم کل روزم رو یه درس بودم بعد مشکل بزرگم اینه خیلی حواس پرتم میبینم ۲ ۳ ساعت رو یه صحفه بودم افکارم نذاشته چیزی یخونم اصلا هم دست خودم نیست ذهنم پرت مسشه متاسفانه🤦♀️
|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|