2777
2789

سلام، من ۱۶ سالمه و یازدهم تجربی ام.

جدیدا اینقدر روحیم بد شده تراپیستم پیشنهاد کرد یه اوقات فراغت و ورزشی رو برای خودم در نظر بگیرم.

من همیشه عاشق فوتبال بودم ولی خب هیچوقت فرصتش نشد که یاد بگیرم خودم بتونم بازی کنم.

یجورایی خوانوادم هیچوقت موافق این ورزش برای من نبودن. 

الانم که بعد یه مدت این موضوع دوباره ذهنمو درگیر کرده خانوادم میگن دیگه دیر شد برای فوتبال برای سنت و تو که بدنت آمادگی نداره خیلی وقته ورزش نکردی.

آره درسته من خیلی وقته ورزش حرفه ای نکردم ولی خب آدم باید از یه جایی شروع کنه دیگه.

از طرفی میگن خیلی آسیب بدنی داره.

درسام هم زیاده ولی خیلی داغونم با این روحیه نمی تونم.

نظر شما چیه؟؟ به نظرتون دیگه دیر شده؟؟

یا اینکه اول باید با ورزش های دیگه بدنم رو آماده کنم و بعد برم سراغش؟؟

البته من فقط برای سرگرمی می خوام و نمیخوام جدی ادامه بدم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خیلی هم مناسبه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خدایا من چرا خانواده رو خوانواده نوشتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عذر میخوام واقعا نمیدونم چرا حواسم پرت شد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والیبال هم چند دفعه رفتم دیدم که برم ثبت نام کنم ولی خب علاقه ای بهش ندارم.‌ یعنی اونقدر برام هيجان انگیز نیست.

بنظرم نه که دیر باشه ولی چون تجربه دوستم بوده میگم . خیلی علاقه داشت ولی مثلا کلاس که میرفت میدید بقیه خیلی بلدن ، سریع گل میزنن کلا روحیه اش بدتر شد. 

بنظرم این بازی چون جو رقابتی زیادی داره تو ورزش رو توی باشگاه انجام بده که آروم تر باشی 

دیر نیستولی برا روحیت برو باشگاه

آخه با خودم گفتم تا وقتی که هنوز سنم کمه ورزشای مسابقاتی انتخاب کنم وقت برای شروع رشته های باشگاهی هست.

بنظرم نه که دیر باشه ولی چون تجربه دوستم بوده میگم . خیلی علاقه داشت ولی مثلا کلاس که میرفت میدید بق ...

آره پدرمم گفت بری باشگاه میبینی اونا چند ساله که بازی می کنن و به تبع از تو حرفه ای ترن تو تازه می خوای شروع کنی.

یعنی هیچکس نییت که بخواد تو این سن شروع کنه؟؟

همه از چند سالگی شروع می کنن معمولا؟؟