2777
2789

مامانم ۴ تا دختر اورده بود که من و خواهرم دوقلو بودیم ولی پسر نداشت .خیلی هم پسر دوس بود

که خدا بعد ۵ سال یه پسر بهش داد بعد اون پسر هم ۱۴ سال بعد یه دختر دیگه

ولی الان مامانم میگه قربون دختر .با اینکه داداشم خوبه ولی مامانم میگه هیچکی مثل دختر نمیشه

از من و خواهر دوقلوم خیلی راضیه یه روز پیش یکی مامانم گفت  از من وخواهرم دوقلوم خیلی راضی هس گفت انشاالله دست به خاک بزنن طلا بشه براشون 

اونقد تو دلم ذوق کردم و خوشحال شدم قربونش بشم که خیلی دوسش دارم و دلتنگشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچگیم فقط داداشامو ب خصوص بزرگه رو می‌پرستید چشم دیدن منو نداشت ولی الان فهمیده که من فقط به دردش میخورم و همون داداشم شده سوهان روحش 

اون یکی هم اذیت می‌کنه ولی نه به شدت بزرگه 

الان میگه ای کاش دوتا برادرت هم دختر بودن 

من دلم از زمان مجردیم خیلی شکسته از دستش ولی مادره هیچ وقت به روش نیاوردم 

تو مجردی ب چشم ی مزاحم  بهم نگاه میکرد 

من به روش نیاوردم تو این سال ها ولی دلم خیلی شکسته

قلبم گرفت😅

بخدا چند وقت پیش مادرشوهرم میگفت وصیت میکنم به دخترمم به اندازه پسرم ارث برسه نمیزارم دخترم هیچی از پسرام کم داشته باشه😂

حالا از طرف خودم بهمون ارث کمتر از حق خودمون دادن برادرام😂

بچگیم فقط داداشامو ب خصوص بزرگه رو می‌پرستید چشم دیدن منو نداشت ولی الان فهمیده که من فقط به دردش می ...

عی جان منم دلمو شکستن

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤

خودم نه ولی مامان بزرگم عششششق پسره

جوری که همه خاله هام و دایی هام خونشون بلال میخوردن یکی از دایی هام نبوده مامان بزرگم همه بلال شیری هارو میزاره تو کیسه واسه داییم خالم از حرررص میگه خدااااایا اگه منم اندازه هسته خرما.... داشتم الان جام اینجا نبود

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

بخدا چند وقت پیش مادرشوهرم میگفت وصیت میکنم به دخترمم به اندازه پسرم ارث برسه نمیزارم دخترم هیچی از ...

وای😂😂

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

مادرم همیشه از روی طنز میگه من پسر دوستم و اینکه نه واقعا

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مادر خودم اره ولی مادرشوهرم دختر دوسته یعنی ما ن ازون ور شانس اوردیم نه ازین ور🤣🤣🤣

ای جان😂

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه