دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
واقعا بعد زایمان به نظرم یک نفر که از لحاظ روحی به مادر زایمان کرده نزدیک باشه باید کنارش باشه که آر ...
مادر با یه موجود جدید روبرو شده. باید باهاش چیکار کنه؟چجور کنار بیاد؟
از جهت فیزیکی باید زخم هاش ترمیم بشن. بازندگی جدیدی روبرو هست.
اول باید با شرایط زندگی روبرو بشه بعد بیان دیدن بچه. 🤧🥲
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
دقیقا دقیقا درست میگید وای آدم اصلا انگار تو یک دنیا دیگه است کاش همه درک کنن
من فعلا بچه ندارم ولی خییییلی دوست دارم دور و برم خلوت باشه. 🥲
مخصوصا بااخلاقای مادرشوهرم، تحملشو ندارم با بدن زخمی و روان پریشون، مغزمو مورد عنایت قرار بده. 🥲😂😁😁
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
نوزادم ۴ روزه شکمش کار نکرده دوماه و نیمه چکار کنم؟ببخشید استارتر
ماساژ با روغن زیتون و دوش اب گرم اگه بهتر نشد پودر پیدولاکس با اب البته از داروخانه بپرس ببین برا چهارماهه ضرر نداره دکتر برا دخترم گفت خیلی خوبه و ضرر نداره
هربار دکتر رفتم گریه کردم دکتر بجای بچه وقت گذاشته بامن کلی حرف زدهامشب نوبت دکتر داره دعاکنید چیزی ...
بابا هیچی نیست. الکی خودتو اذیت نده. درست میشه. با طب سنتی هم پیش بری راحتتری.