2777
2789
عنوان

کارهای ممنوعه برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخور چون شیر خودت میدی جوجه خوب میشه

بخدا افسردگی گرفتم هفته ای یکبار پیش دکترام

بعد چندین سال حامله شدم پارسال پسرم ۳ روزگی فوت شد بخاطر اشتباه پزشکی

بعد ۵ ماه دوباره حامله شدم الان دخترم دوماه و نیمشه

بخداااا انقدررر جوش میزنم که حد نداره

اره بخور چون شیر خودت میدی جوجه خوب میشه

الان یک هفته ست سرفه داره و عطسه ولی ابریزش بینی و تب نداره ب سینش خرخر میکنه دوبار بردم دکتر

نیوتادین و پلارژین و ازیروسین داده  هیچکدوم تاثیر نداره فقط نئوتادین رو ک میدم یکم سرفه ش اروم میشه شب تا صبح سرفه میزد دوشبه با نئوتادین کمی اروم تره

بخدا دق شدم موندم چکار کنم

بعضی ازقطره ها که خیلی شیرین وغلیظه خالی خالی ندیدن یکم اب قاطی کنین خیلی بده میپره گلوبچه

اینو یادم اومد گفتم بگم اخه خیلیا ضربه خوردن ازاین دارو 

😁شایدم درست نباشه ولی یذره اب بهتره بپره گلوش وخس خس سینه و... اذیت شه بچه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
عسل چرا خطرناکه؟من هرزگاهی بهش میدم برای سرفه اش😱

میگن زیر یکسال هضمش سخته 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
الان یک هفته ست سرفه داره و عطسه ولی ابریزش بینی و تب نداره ب سینش خرخر میکنه دوبار بردم دکترنیوتادی ...

الرژی نداره. 

چقدر سخت !چه اشتباهی حساس شدی

یه روز میبرم ک گوشش درد میکنه

یه روز صورتش گرمی زده

یه روز جای امپولش فلان شده

یه روز برا جیشش زور میرنه

یهروز دلدرده

الانم ک سرماخورده انقد خرخر میکنه دوبار بردم همینارو داده 

امسبم وقت دکتر دارم

روانی سدم

تا ۵۰ روزگی عالی بود روزی دوبارکارمیکردبعد شد روز درمیون الان یک هفست شده دوروز درمیون الانم ک شده چ ...

شکم نوزاد اوایل بیشتر کار می‌کنه طبیعیه. با شیر خشک و غذای کمکی هم بیشتر کار می‌کنه چون مواد دفعی بیشتری،داره ولی شیر مادر اکثرا جذب کامل داره....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
2810