2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم واقعا نمیتونم وسایلامو بفروشم هم اینکه ضرر میکنم هم اینکه وسایلام مارک هاشون بهتر از برند های ا ...

تواین گرونی واقعا حیفه واینکه وسیله تابره توخونه بخوای بفروشی بهش میگن دست دوم و‌خیلی کمتر میبرن تو این وضعیت بازار  ازهمون وسایل استفاده کنید مگر اینکه وضع مالیتون اوکی باشه وبراتون مهم نباشه

سخت نمیگیرم...همسرم حساسه..میگه اگه میخوای یخپال اینارو بفروشم سیلور بگیرم ولی خب اونطوری خیلی کمتر ...

عزیزم اگر خیلی حساسید که همرنگ باشن می تونید از برچسب های استیل که توی بازار و دیجیکالا هست و مخصوص همین کار هستن تهیه کنید و بگید نصاب برچسب بیاد و براتون کل یخچال و لباسشویی رو کاور استیل کنه. خواهر منم همینکارو کرده.

بر چهره دلربای مهدی صلوات
سخت نمیگیرم...همسرم حساسه..میگه اگه میخوای یخپال اینارو بفروشم سیلور بگیرم ولی خب اونطوری خیلی کمتر ...

بیای تو زندگی و لوازمت رو استفاده کنی هم براتون عادی میشه ، هم بعضیا شکسته و گم و خراب میشن و مجبوری یکی دیگه بخری که مثل قبل سِت پیدا نمیکنی

پس از هر چی داری لذت ببر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بیخیال همونا رو استفاده کن برهمهم دوام زندگیه نه رنگ چهارتا تیکه لوازم

مرسی عزیزم...خودمم زیاد مهم نیست برام...راستش خانواده همسرم یکمی زیادی ریز بین هستند

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
مرسی عزیزم...خودمم زیاد مهم نیست برام...راستش خانواده همسرم یکمی زیادی ریز بین هستند

از اول زندگیت عادتشون بده به اینکه این چیزا برات مهم نیستن وگرنه اذیتی تا اخرش

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

رنگ مهم نیست ایشالا به خیر و خوشی استفادشون کنید این مهمه

مرسی عزیزدلم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من