2777
2789
عنوان

کسی فا لگیر بهش گفته بود طلاق میگیری یا دوبخته ای ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 45 پست
به دختر دایی من گفته بود با خواستگارت ازدواج نکن سر دوسال میمیره الان 20ساله زن و شوهرن سه تام بچه د ...

جالبیش اینجاست که با عزارئیل قرارداد داره😂😂

قبلش بهش گفته این آقا میمیره

ولی خدا بلانسبت بعضیا مغز ندارن که 

یه تیکه گوهه اونجا

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
شنیدم ت...ا...ر...و...ت دقیقهواقعا اینجوره؟؟

بله ولی به ادمش بستگی داره هنر تفسیرش خیلی مهمه کلا مثل شعر میمونه 

هرکی بر اساس فهم خودش معنی میکنه یکی شراب استعاره از عشق الهی میگیره یکی عقش مادی اما بله دقیقه 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو هوا نمیشه برو تاپیکای قبلیمو بخون موضوع طلاق و ازدواج باید اصولی گرفته شه چهره و انرژی خودت نیازه ...

میخام مطمعن بشم که دروغه بخدا دیوونه شدم انقدر گریه کردم فکر کردم

اگه میخای عکسمو بفرستم ببین

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
جالبیش اینجاست که با عزارئیل قرارداد داره😂😂قبلش بهش گفته این آقا میمیرهولی خدا بلانسبت بعضیا مغز ن ...

من یبار یه فالگیر رو دست انداختم هی سوالای متناقض ازش پرسیدم گیج شد گفت ایشالا خودتم یه روز فالگیر شی گفتم والا وضعتون خوبه بدم نمیاد😂😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

میخام مطمعن بشم که دروغه بخدا دیوونه شدم انقدر گریه کردم فکر کردماگه میخای عکسمو بفرستم ببین

نه لازم نیست من میدونم چه شیادایین بهت میگم که اینطور نیست

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

من خودم بلدم و میگیرم ولی بارها گفتم دروغ تحویل میدن برای همین خیلیا میگن دروغه و چرته مثلا همین تلف ...

مگه اون قهوه رو خودمون نباید بخوریم؟ چطوری از راه دور قهوه میگیرن؟

نه لازم نیست من میدونم چه شیادایین بهت میگم که اینطور نیست

با شیذره دلم آروم گرفت لطفاً از خدا برام بخواه که دلم آروم بگیره و مطمعن شم که دروغ بوده 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
من یبار یه فالگیر رو دست انداختم هی سوالای متناقض ازش پرسیدم گیج شد گفت ایشالا خودتم یه روز فالگیر ش ...

😂😂

ایول بهش انتقام همه امون رو گرفتی

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
😂😂ایول بهش انتقام همه امون رو گرفتی

بازم کاری بود درخدمتم

انتقامی چیزی 😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

مگه اون قهوه رو خودمون نباید بخوریم؟ چطوری از راه دور قهوه میگیرن؟

من از دور قهوه نمیگیرم ولی هستن که میگیرن به نیت طرف و خب گفتم دیگه اگه غیر حضوری باشن اصولا سرکاریه و نمیگیرن براتون الکی یچی میگه پولشم گرفته

کلا اگه جواب دقیق میخواین پیش هرکس چه تلفنی چه حضوری نرین چون اکثرا دروغ تحویل میدن

من از دور قهوه نمیگیرم ولی هستن که میگیرن به نیت طرف و خب گفتم دیگه اگه غیر حضوری باشن اصولا سرکاریه ...

من پرسیدم رد کردید پیاممو یا ندیدید

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍