2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تصمیمت بستگی به روحیه خودت و شرایط داره.

انقدر یعنی مرد نتونه خودشو کنترل کنه،،چه جور یه زن ۹ ماه با تمام تغییرات هورمونی و روحی دوام میاره ولی مرد نه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

اغلب مردا توی بارداری خیانت میکنن

باقالی پلو این چه حرفیه میزنی آخه..الان هر کی بارداره به شوهرش شک میکنه... بخدا دوره بارداریم شوهرم مثل پروانه دورم میگشت... هر نیازی هم داشت بهم میگفت به روش درست ش براش برطرف میکردم...

خو اگه ما زنا خیانت کنیم قشنگه؟؟ بعد مردا میان بگن اغلب زنا با بی توجهی خیانت میکنن؟؟؟

خب ما زنا ذاتمون کثیف و خودخواه و خوشیفته نیست، توی این مملکت هم اینقدر بدبخت و مظلوم واقع شدیم که نه میتونیم طلاق بگیریم نه بعد طلاق زندگی بهتری در انتظارمونه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

باقالی پلو این چه حرفیه میزنی آخه..الان هر کی بارداره به شوهرش شک میکنه... بخدا دوره بارداریم شوهرم ...

به خدا یه روزی بود توی همین سایت یکی این حرفو میزد پاره ش میکردم بعد که سر خودم اومد نشستم سر جام، نگفتم همه مردا که گفتم اغلب مردا، خدا رو شکر که شوهر شما آدم بوده

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

2810