2777
2789
عنوان

خانواده همسر دوران بارداريم حتي يه زنگ نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست
عزيزم از اين جهت اره درست ميگي واقعا😁 به شرطي كه فكراي طرد شدن و خواسته نشدن به سر آدم نزنه😁

بزنه بابا

خانواده شوهر خر کین اخه

از این کلاغایین که نبود و قهرشون به نفع باغبونه

همه عروسا از خداشونه با خانواده شوهر قطع رابطه کنن رنگ ارامشو ببینن این عوضیا جز استرس و دخالت و ضرر برای رابطه عروس و پسر چیزی ندارن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دلم خنك شد مررسي😁😘😘

حالا من اینو بهت بگم

خانواده شوهر من به شدت سلطه طلب و کنترل گر و اهل ریاست و دخالتن و توقع دارن من و شوهرم زیر دست و برده و غلام حلقه به گوششون باشیم

از طرفی عاشق و دیوانه ی بچه هستن و از اول به ما میگفتن باید بچه بیارید و میگفتن شما بچه بیارید بچه رو به خودتون نمیدیم چون ما بچه دوس داریم و خودمون نگهش میداریم

منم از وحشت اینکه بچمو ازم‌نگیرن روزگارمو سیاه نکنن تا الان جرئت نکردم به بچه فکر کنم

از این لحاظ شاد باش از خدات باشه که گاریت ندارن اسمتو نمیارن امثال منو ببین قدر نعمتو بدون

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
تو هم بچتو نشون خونواده شوهرت ندادي؟؟

برا من همچین.موقعیتی پیش نیومده ولی کلا میگم رو ندین هشت سال تمام از احترام کم نزاشتم  خوبی های زیادی کردم ولی آخرش  با بدی جوابم دادن زخم خوردم و اینو با جرعت میگم که از اول نباید رو بدی تا سوار آدم بشن الان یه مدتیه که نا حرف میزنم باهاشون.نه رفت و آمد دارم خیلی اعصابم راحته و راضیم.توام اصلا مهم نباشه برات چیزی که عوض داره گله نداره توام یه جایی یه زمانی تلافی میکنی فقط ب خودت بگو مهم نیست

حالا من اینو بهت بگمخانواده شوهر من به شدت سلطه طلب و کنترل گر و اهل ریاست و دخالتن و توقع دارن من و ...

اخی عزیزم، انشالاکه مشکلت حل بشه، منم اره امیدوار شدم ممنون از حرفات😍😘😘

برا من همچین.موقعیتی پیش نیومده ولی کلا میگم رو ندین هشت سال تمام از احترام کم نزاشتم خوبی های زیاد ...

ممنون عزیزم از راهنماییت، منم همینکه از ما خبری نداشته باشن خودش تلافیه، البته اگه بچشون براشون مهم باشه.

الان بجای اینکه خوشحال باشی کاری بکارت ندارنناراحتی؟؟؟؟🤌

از این نظر که خوشحالم، فقط این حس که بچم براشون مهم‌نیس اذیتم میکرد. که الان میگم ولش کن مهم‌نیست و هرچه بادا باد.

ممنون عزیزم از راهنماییت، منم همینکه از ما خبری نداشته باشن خودش تلافیه، البته اگه بچشون براشون مهم ...

فدات گلم قابلی نداشت ...اگه  ارزش بچه میدونستن  چیه و محبت و دوست داشتن حالیشون میشد شوهرت رو ناراحت نمیکردن که الان قهر باشن بعضی خانواده ها رو اصلا درک نمیکنم چطور دلشون میاد

فدات گلم قابلی نداشت ...اگه ارزش بچه میدونستن چیه و محبت و دوست داشتن حالیشون میشد شوهرت رو ناراحت ...

وااقعااا، خیلی دام برا شوهرم میسوزه، اصلا خانوادش براش ارزش قائل نیستن، با اینکه همیشه همه جا باعث افتخار بوده براشون و‌یک‌ریال ازشون پول نگرفته حتی برا عروسیمون، حتی بهشون قرض هم داده کمکشون بوده. کلا خیلی شوهرم مهربونه قدرشو ندارن و اصلا دلسوزش نیستن.

2810