2777
2789
عنوان

خوردن خربزه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 62 پست
فقط ی سوال توی بحث. طول سرویکس الان 29 هستش و هفته 12 هستن، دکتر استراحت داده، و 12آبان NT دارند، مم ...

لب مزره

اگه ان تی پایین تراومد بادکتر مشورت کنید یا سرکلاژ بشه یاپساری بذاره خیالتون راحت تره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بچه هاتونو حفظ کنه إن شاءاللَّه

ممنون 

انشالله شمام بچتونو سالم بغل بگیرین

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

میخواستم بهتون درخواست دوستی بدم برای عکسش که متوجه شدم اقاهستید...ببخشید دخترم دیگه خانوم شده برای خودش ۱۳سالشه نمیتونم عکسشو براتون بذارم...اما میتونم بگم چجوریه...پوستش سفید درخشانه خیلی با طراوته و گونه هاش صورتیه...لباش سرخه موهاش روشنه...درصورتیکه نه من نه باباش اینطور نیست رنگو رومون و لبامون بی رنگه موهامونم روشن نیست...اجزای صورتش به خودمون رفته اونم زیباس اما رنگو روش و جنس پوستش زیباییشو چندبرابر کرده...

میخواستم بهتون درخواست دوستی بدم برای عکسش که متوجه شدم اقاهستید...ببخشید دخترم دیگه خانوم شده برای ...

بله خوب کاری میکنید...

إن شاءاللَّه همیشه سلامت و باطراوت و شاد باشه و موفق باشه... 

#ایران

سلام,حالتون خوبه؟ فردا میریم برای NT دعا کنید همه چیز خوب پیش بره، خیلی نگرانم

سلام ممنون

انشاالله خیره

سلام ممنونانشاالله خیره

سلام طول سرویکس رسید به 32 این یعنی خوبه؟؟؟؟؟؟ 

سرکلاژ دیگه لازم نیست؟ 

در ضمن اگه فردا غروب آزمایش بعد NT رو انجام بدند ایرادی نداره یا سریعتر صبح برن؟؟؟ 

سلام طول سرویکس رسید به 32 این یعنی خوبه؟؟؟؟؟؟ سرکلاژ دیگه لازم نیست؟ در ضمن اگه فردا غروب آزمایش بع ...

سلام اره خوبه

معمولا زیر سی بشه سرکلاژ میکنن

باز ببینید دکتر چی میگه

ازمایشو معمولا همون روز انجام میدن

اینو دکتر به من گفت باید همون روز با ان تی باشه وگرنه زیاد ارزش نداره

دلیلشو نمیدونم 

ولی پرسنل ازمایشگاه هم بهم همینو گفت

واسه چند سال پیشه

جدیدن رو نمیدونم 

سلام، حالتون خوبه؟ توی سوني ان تی جنسیت مشخص نمیشه؟

سلام ممنون

بله مشخص میشه ولی احتمال خطا هست

صددرصدی نیست

ان تی رفتین که

نگفت بهتون؟  البته چون خطا دارهدبعضیا نمیگن

2810