2777
2789
عنوان

از یه سایتی اسباب بازی خریدم جواب نمیده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
متاسفانه نماد اعتماد هم ندارهحالا صبر کن شاید فرستاد

بیشتر از ۱۵ روزه صبر کردم، گفتم اینجا بپرسم ببینم کسی تجربه خرید ازش رو داره؟

چیزو که دوست نداری باور نکن. احساس خوب = اتفاق خوب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سایتشو دیدم نماد اعتماد نداره که هیچ، قیمتاشم گرونه که

بعد شما ۳۰۰ تومن اضافه تر هم دادی! چرا آخه

امیدوارم بیارم براتون و کلاهبرداری نباشه ولی نباید اون ۳۰۰ رو میدادید کارشون خیلی مسخره بوده

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نوید مارکت، نماد اعتماد هم نداره متاسفانه

بهش نمیاد کلاهـبردار باشه

حالا چند روز دیگه صبر کن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من هر چی سرچ کردم فقط همین سایت رو آورد، نه کد رهگیری هم نداده

عجلببببیبب 

حالا ایشالا که بفرسته 

چرا جاهای دیگه هم بود 

نباید از جایی که معتبر نیس بخری 

و پول بیشتر هم کارت به کارت کنی 

من سایتشو دیدم نماد اعتماد نداره که هیچ، قیمتاشم گرونه کهبعد شما ۳۰۰ تومن اضافه تر هم دادی! چرا آخها ...

آخه فقط همینجا داشت، تا حالا برام پیش نیومده بود اینجوری بشه خریدام.خیلی ناراحتم

بهش نمیاد کلاهـبردار باشهحالا چند روز دیگه صبر کن

بازم صبر میکنم اگه نفرستادن بازم میام میگم لااقل کسی دیگه‌ای مثل من متضرر نشه

آخه فقط همینجا داشت، تا حالا برام پیش نیومده بود اینجوری بشه خریدام.خیلی ناراحتم

اشکال نداره

یکم صبر کنید اگه اورد که چه بهتر

اگه نیاورد زنگ بزنید تهدید به شکایت کنید شاید بترسن بیارن

الان هم میتونید زنگ بزنید و پیگیری کنید، ببینید جواب میدن؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️