2777
2789
عنوان

دوستان کسی میدونه خواب نوزاد از کی عمیق میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 20 پست
من بدونم خوب میشه تحمل میکنم ولی چون بی خوابی دارم و کلافه ام حس بدی دارم فک میکنم همه بچه ها خوبن ف ...

نه خواهرم بچه همینه 

من خودم بار ها و بار ها شب تا صبح بچه روی پاک بوده تکونش میدادم بیدار می‌شد تکون میدادم و به همون شکل کمی می‌خوابیدم بصورت نشسته .تا خود صبح وضعم همین بود ناچار بودم .

خوندم همه نظرات رو

شیشه یومامامی که خوبه .

بنظر میرسه همون تا چله که گفتین درست میشه انشالله.

نرم افزار صدای شر شر آب جارو برقی و سشوار هست دانلود کنید واسش پخش کنید خیلی موثره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوندم همه نظرات روشیشه یومامامی که خوبه .بنظر میرسه همون تا چله که گفتین درست میشه انشالله.نرم افزار ...

دستتون درد نکنه ممنونم از پاسخگوییتون 

ولی امروز کار خدا فهمیدم 1ماهه دارم راه رو اشتباه میزم 

امروز بچه ام دیگه به حدی بی قرار بود که خدا میدونه یه دکتر خیلی خوب تو شهرمون هست که نوبتش ماه به ماه پره گفتم جهنم میرم نهایت راه نمیدن برمیگردم 

اولین نفر رسیدم پشت در مطب منشی که منو دید دلش سوخت گفت میگم به دکتر که نوبت داشتی اولین نفر منو فرستاد داخل دکتر که بچه رو دید گفت این همه که بی قراره میکنه همش نمیتونه برای کولیک باشه کولیک داره ولی نه تا این حد از بی خوابی و بی قراری دارو داد به همراه آزمایش و سونو داشتم از در مطب بیرون ميومدم که یکدفعه دکتر گفت بازش کن یه آلت تناسلی هم ببینم به محض اینکه باز کردم بچه بیدار شد کبود شد به خودش پیچید و چکه چکه ادرار اومد دکتر گفت ای واااای کار خدا بود من دیدم این بچه از همین داره رنج میبره به همین خاطر هر چند دقیقه به دقیقه که داره ادرار میکنه عذاب میکشه 

گفت سریع باید ختنه کنید اما باید اورولوژیست حاذق  اینکار رو انجام بده ما گیلان هستیم 

ولی تو شهر ما دکتر خوب برای نوزاد نیست اما تهران بهمون آدرس داد برای یکشنبه اگه خدا بخواد بچه رو ببریم دعا کنید مشکل بچه ام حل بشه 1ماهه داریم داغون میشیم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
دستتون درد نکنه ممنونم از پاسخگوییتون ولی امروز کار خدا فهمیدم 1ماهه دارم راه رو اشتباه میزم امروز ب ...

انشالله زودی خوب میشه

نترسید عملش آسونه با بی حسی .حلقه نندازید سنتی باشه. 

منم دعا میکنم 

انشالله زودی خوب میشهنترسید عملش آسونه با بی حسی .حلقه نندازید سنتی باشه. منم دعا میکنم

ممنونم ازتون 

توکل به خدا

نظرشما با ختنه بچه ام راحت ادرار میکنه و حل میشه؟ شانس ما خورد 5شنبه و جمعه متخصص ها نیستن 

موند تا یکشنبه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔