2777
2789

سلام. 

بچه ها پسرم 29 روز‌ش هست 

از روز اول که به دنیا اومد بی قرار بود و خواب خرگوشی داشت

سینه ام رو نگرفت که نگرفت 

شیر خشک میخوره خداروشکر خوبه خوراکش 

از 12روزگی هم کولیک شروع شده و این روزا به اوج رسیده 

شبا 5دقیقه یه 5دقیقه بیدار میشه 

باید شیشه دهنش بزارم بخوابه باز هی تکرار میشه این کار 

منو شوهرم خواب و زندگی نداریم 

تو رو خدا اونایی که تجربه دارین بگین تموم میشه این روزهای تلخ؟؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه نوزاد  همینه معدش اندازه هسته گیلاسه زود سیر. میشه زودم گرسنه میشه. شیر خشک بده بهش. 

احتمال اینکه رفلاکس هم داشته باشه هست 

خوابی شم من الان بچم 8 سالشه هنوزم مثل خودم سبک می‌خوابه به خودم رفته به شوهرم باید میرفت که کوهم بترکه تکون نمیخوره 

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️
تا جایی که من میدونمعمیق هستتا رفته رفته کم وسبک میشه با دکتر مشورت کن

خواهر و داماد خودم فوق تخصص اطفال هستن 

چندین بار معاینه شده مشکلی نداره خدا رو شکر میگن تا چهله خوب میشه ولی باز نمیدونم چی میشه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

شیر خشک که بهش میدین باید آروغ نوزاد رو بگیرید بعدش یواش تکون بدین تا بخوابه. 

برای کولیک هم شربت نرس هایزر خوبه 

ببخشید من نظر دادم 

دیدم کسی نظر نداده گفتم شاید کمکی باشه برای شما

ماهم دو تا بچه بزرگ کردیم بالخره

بچه نوزاد همینه معدش اندازه هسته گیلاسه زود سیر. میشه زودم گرسنه میشه. شیر خشک بده بهش. احتمال اینک ...

خدا بچه ات رو حفظ کنه 

معاینه شد گفتن کولیک داره ولی رفلاکس فعلا دیده نشده 

خدا بچه ات رو حفظ کنه معاینه شد گفتن کولیک داره ولی رفلاکس فعلا دیده نشده

فدات عزیزم همچنین از من جفتش داشت کولیک یادم رفته بود شما گفتی یادم اومد. 

خیلی بده تا کولیک 3. 4 ماه اینجوری هستن بعد آروم میشن یواش یواش

بعضیا هم تا دو ماه

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️
شیر خشک که بهش میدین باید آروغ نوزاد رو بگیرید بعدش یواش تکون بدین تا بخوابه. برای کولیک هم شربت نرس ...

دستتون درد نکنه 

اروغ میگیرم ولی چون عادت کرده قلپ قلپ شیر بخوره تا صبح امکان آروغ گرفتن مدام نیست 

همبن شربت رو هر 6ساعت میدم بهش 

قطره اینفکول میدم ولی تاثیر 30 درصدی ذاره خوبه خوب که نمیشه دیگه کلافه هستیم خواب کم یه بحثه کولیک یه بحث

فدات عزیزم همچنین از من جفتش داشت کولیک یادم رفته بود شما گفتی یادم اومد. خیلی بده تا کولیک 3. 4 ماه ...

من بدونم خوب میشه تحمل میکنم ولی چون بی خوابی دارم و کلافه ام حس بدی دارم فک میکنم همه بچه ها خوبن فقط بچه من این مدلی هست

دستتون درد نکنه اروغ میگیرم ولی چون عادت کرده قلپ قلپ شیر بخوره تا صبح امکان آروغ گرفتن مدام نیست هم ...

همین قلپ قلپ کار خراب کرده. 

باید شیشه جوری باشه که قلپ قلپ نشه .یعنی یواش یواش بخوره تا معده پر باد نشه .

شیشه چه ماررکی خریدین؟؟؟؟ 

نکته بعدی هم این که باد توی روده بچه رفته و از آروغ گذشته باید کمی یواش یواش ماساژ داد تا خارج بشه. 

شیشه رو بگید تا بگم بقیشو 

من بدونم خوب میشه تحمل میکنم ولی چون بی خوابی دارم و کلافه ام حس بدی دارم فک میکنم همه بچه ها خوبن ف ...

شانسیه دیگه خواهر آره دکتر به من گفت تا 4 ماه دیگه اوکی اوکی میشه. 

خیلی بده حس بی خابی. بیمه ریختگی و... درکت میکنم 

هر وقت اینجوری شد بزارینش تو پتو با شوهرت بتابونید. گهواره و کریره و.. هیچکدوم اثر نداره. 

من یه بار 6 سات تو بغلم نشسته بودم تا بخوابه. 

فکر کنگ. شی کنارم نبود تلفن خونه کشیده. هر میدیدم صفحه گوشی خاموش روشن میشه ولی جرات بلند شدن نداشتم که مبادا بیدار بشه. خشک شدم قشنگ تا شوهرم اومد 😐

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️
همین قلپ قلپ کار خراب کرده. باید شیشه جوری باشه که قلپ قلپ نشه .یعنی یواش یواش بخوره تا معده پر باد ...

شیشه اش یو مامامی هست 

منظورم از قلپ قلپ اینه که مثلا یهو شیر نمیخوره 

هی بیدار میشه نق میزنه یه کم میخوره باز می‌خوابه این باعث بی خوابی شدید من شده 

شیشه اش یو مامامی هست منظورم از قلپ قلپ اینه که مثلا یهو شیر نمیخوره هی بیدار میشه نق میزنه یه کم می ...

اصلا کلا تغییر کرد همه چی . الان سرکارم تمرکز ندارم 

بذار کلا تاپیک بخونم کل نظرات رو ببینم چجوری میشه.