2777
2789
عنوان

بارداری یهویی بدون امادگی

83 بازدید | 5 پست

خانوما مشکل تنبلی داشتم اصلا پریود نمیشدم رفتم دکتر سونو واژینال دادم چیزی معلوم نکرد ازمایش دادم بیام 344 بود دوباره تکرار کردم 776 بود از دیروز تهوع صبحگاهی دارم امروز یکم بالا آوردم ولی هنوز نمیدونم چند هفته اصلا از شهریور پریود نشدم  باید چیکار کنم کی برم سونو برای تشکیل قلب

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

برو شاید قلبش تشکیل شده باشه ، منم باردارم و کاملا یهویی با تنبلی تخمدان .. زود فهمیدم رفتم ساکش تشکیل شده بود .. ولی قلب نداشت دو هفته بعد رفتم قلبش تشکیل شده بود الان فکر کنم دیگه 9 هفتمه

برو شاید قلبش تشکیل شده باشه ، منم باردارم و کاملا یهویی با تنبلی تخمدان .. زود فهمیدم رفتم ساکش تشک ...

چون اول ابان سونو دادم اصلا هیچی نبود دکتر سونو گرافی نگفت بارداری ازمایش دادم اونجا فهمیدم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اول ابان سونو دادم اصلا هیچی نبود دکتر سونو گرافی نگفت بارداری ازمایش دادم اونجا فهمیدم

ولی چطور توی سونوی واژینال مشخص نشده .. چون تازه رفتی یه هفته دیگه صبر کن دوباره تکرار کن

2805
ولی چطور توی سونوی واژینال مشخص نشده .. چون تازه رفتی یه هفته دیگه صبر کن دوباره تکرار کن

نمیدونم دکترم برای همین میگه شاید خارج از رحمی باشه 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙