2777
2789

قند ناشتای من ۹۶ هست 

گلوکز یکساعته ۱۸۰ 

گلوکز دو ساعته ۱۳۹ 

الان دیابتی حساب میشم ؟ باید انسولین بزنم؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

در صورتی که میزان سطح قند خون ۹۲ یا کمتر باشد نتیجه آزمایش قند خون بارداری نرمال است. اگر میزان قند خون بین عدد ۹۳ تا ۱۲۵ باشد به معنی پیش دیابت است و فرد باید تلاش کند با ورزش و رژیم غذایی آن را کنترل کند. زمانی که قند خون ۱۲۶ یا بالاتر باشد نتیجه آزمایش قند خون بارداری دیابت می باشد و می بایست درمان آغاز شود.

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در صورتی که میزان سطح قند خون ۹۲ یا کمتر باشد نتیجه آزمایش قند خون بارداری نرمال است. اگر میزان قند ...

هفته چند بارداری این آزمایش و باید بدیم؟

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

رب انار بخور قندت بیاد پایین. من خودم همیشه قندم ۱۰۰ بود. بارداری کلا انار و رب انار میخوردم . قندم شده بود ۸۳. این حدودا. بعد از بارداری دوباره ول کردم شده ۱۰۰ بازم. رب انارررر خیلیییییییییییی رو قند تاثیر مثبت داره

رب انار بخور قندت بیاد پایین. من خودم همیشه قندم ۱۰۰ بود. بارداری کلا انار و رب انار میخوردم . قندم ...

رب انار از بیرون خریدم نمی‌دونم شکر داره یا نه بعدشم من هرروز انار میخورم ولی قندم همونه لامصب 

در صورتی که میزان سطح قند خون ۹۲ یا کمتر باشد نتیجه آزمایش قند خون بارداری نرمال است. اگر میزان قند ...

این برای آزمایش قند خون ناشتا هست .؟ تست گلوکز چی 

رب انار از بیرون خریدم نمی‌دونم شکر داره یا نه بعدشم من هرروز انار میخورم ولی قندم همونه لامصب

رب انار منم از سوپر مارکت خریدم. ولی واقععااااات قندمو بطرز چشمگیری پایین اورد

رب انار منم از سوپر مارکت خریدم. ولی واقععااااات قندمو بطرز چشمگیری پایین اورد

مرسی که گفتی از امروز شروع میکنم اما دکتر تغذیه اصلا توی رژیم من اسمی از رب انار نیاورده ولی روزی دو تا کشک نوشته بخور کشک به اون شوری 

مرسی که گفتی از امروز شروع میکنم اما دکتر تغذیه اصلا توی رژیم من اسمی از رب انار نیاورده ولی روزی دو ...

عزیزم چون بارداری حتما با دکترت مشورت کن ، خود رب انار هم قند داره ،حتی از انارم بیشتر چون عصاره اناره و ابش تبخیر شده

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
این برای آزمایش قند خون ناشتا هست .؟ تست گلوکز چی

آزمایش غربالگری گلوکز در دوران بارداری چگونه انجام می شود؟

آزمایش چالش گلوکز(GCT) یک روش یک ساعته است که با نوشیدن یک محلول شیرین (معمولاً مقداری آب با ۵۰ گرم شکر) شروع می شود. یک ساعت بعد، نمونه خون گرفته می شود و برای اندازه گیری سطح قند خون، آزمایش می شود

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

2810