2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم نامزدم ب مادرشوهرم طلا گرفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 61 پست

ببین من ی سوال میخوام بکنم ازت 

بهش اعتماد داری ؟ 

میخوای باهاش زندگی کنی یا دنبال بهانه ای؟ 

۸۰ درصد حرف نی نی سایتیا از توهم و عقده است ول کن حرف مردمو 

الان این امکان براتون هست ک خرید کنین باهم ن با نی نی سایتیا بشینین فک کنین چی ب نفعتونه؟ 

فاکتور هم نکردن فدای سرت ما ترکا سم داریم تو جهازبرون داماد امضا میکنه لیست وسایلی ک تحویل گرفته اینم خودش سنده اما تو ب فکر ساختن باش با حرف بقیه زندگی نکک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر 300 میلیون خود شوهر برمی‌داره و پولش رو میده، این خانم قراره کلا 100 تومن پول جهیزیه بده که شوهر ...

در واقع طلا هایی ک گرفتن واسه من نیس واسه خودشه ولی دادن دست من امانت گفتم تو تولد و مراسمات بیار ب چشم همه ببینن گفت خوبه 

من اینجور نیستم بردارم واسه خودم خودش هدیه بده بله واسه من میشه ولی جایی لازم باشه میدم بهش.

وام ازدواج دوتامون شد ۶۰۰ 

من ۳۰۰ اونم ۳۰۰

من لوازم آشپزخانه ۱۰۰ از اونجا برمیدارم ک 

نامزدم ۳۰۰ وسایل برمیدارن

منکبقیشو با پدرم وسایل چوبی میخوایم بگیریم

ن عزیزم ۲۰۰ میلیون رو نمیدم ب نامزدم.فقط ۱۰۰ میلیون با کارت خودم کشیدم طلا خریدیم ب اسم شوهرم ولی دا ...

پس فاکتور بنام شوهرت زدی برای خرید جهیزیه حتما فاکتور بنام خودت باشه بالاخره پول نمیدی اون موقع ولی فاکتور که میپیچن اگه میگه خانوادت نفهمن حتما بنام خودت باشه اگه هم موافقت کرد که بابات ببر بنام اون فرقی نداره 

آخرش طلا خریدی راحت شدی درد النگوهای مادر شوهرت خواب راحت برات نذاشته بود

ن راحت نشدم هنوز فردا قراره ب نامزدم بگم درشون بیاره بزاره بانک فردا پس فردا میبینن میگن پسرش النگو هاشو گرفته

ببین من ی سوال میخوام بکنم ازت بهش اعتماد داری ؟ میخوای باهاش زندگی کنی یا دنبال بهانه ای؟ ۸۰ درصد ح ...

اره من اعتماد دارم بهش عزیزم

اون رفت ب مادرش طلا خرید میتونست ب دست من بگیره حس کردم اعتماد نداره 

منم ترکم بعدا همه جمع میشن امضا میکنن ک خرید جهیزیه انجام شده

پس فاکتور بنام شوهرت زدی برای خرید جهیزیه حتما فاکتور بنام خودت باشه بالاخره پول نمیدی اون موقع ولی ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 

اره طلایی ک من گرفتم ۱۰۰ میلیونی ب اسم شوهرم ثبت شد.

لوازم خانگی هم مبخوام ب اسم پدرم ثبت کنم ببینم میشه

وام ازدواج ۳۰۰ میلیونهقراره من با ۱۰۰ میلیون فقط وسایل اشپزخونه خونه بگیرم لوازم برقی و..تمامی وسایل ...

اتکا واس ارتش هس

اصلا تا 400 میلیون ب کسی بودجه خرید نمیده.

اونم بدون سود!!!!

ما چن روز پیش رفتیم خرید کردیم، برامون میانگین زد ک تا 50 میلیون فقط میتونیم خرید کنیم. 

عزیزم از همون فروشگاه برین خرید،  حالا که انقدر مزایاش خوبه

با مادر و پدر و نامزدت 

تنها با نامزدت نرو

اگرم گفت که پدر مادرت نیان من نمیخوام کسی بفهمه فلان،  قبول نکن. بگو مگه پدر و مادر من کسین؟ 

باید در جریان باشن و بیان

خودش با مادرش رفت خرید طلا برای دست اون،  شمارو آدم حساب نکرد و در جریان نذاشت 

بعد الان میگه تنها بریم خرید پدر مادرت نیان؟ 

این ماجرا چقدر پیچیده ست 

همسرت که قراره اندازه ۳۰۰ از فروشگاه وسیله برداره 

۳۰۰ وامش هم یه مقدارشو داده طلا برای مادرش 

الان قسط دوتا ۳۰۰ تومنو باید بده

یه ۱۰۰ هم طلا برای شما گرفته 

شماهم ۱۰۰ وسیله برمیداری از اتکا ، ۲۰۰ هم از جای دیگه و پدرت قسط ۳۰۰‌ تومنو میده

پس انداز همسرت برای خرید خونه کجا رفت ؟ 

نکنه منظورش همین طلاهاست که کنار گذاشته برای خرید خونه 

😵‍💫

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ن راحت نشدم هنوز فردا قراره ب نامزدم بگم درشون بیاره بزاره بانک فردا پس فردا میبینن میگن پسرش النگو ...

اگر همسرت قرار بود طلا بذاره بانک که طلاهارو نمیداد مادرش دست کنه ، طلای شمارو هم نمیبره بانک

طلا رو نگه دار نده دستشون 😐 ، تو خونتون یه جایی پیدا میشه که بذاریشون بالاخره، بانک نمیخواد 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2810