2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم نامزدم ب مادرشوهرم طلا گرفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 61 پست
از خدا می‌خوام پسرم با دختری تو افکار تو ازدواج نکنه، چقدر سختت بوده رفتی طلا فروش تایید کرده که اند ...

وا برو تایپک قبلیمو بخون همه گفتن باید ب دست تو میگرفتم ن مادرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین این موضوع رو چیکارکنم؟منو نامزدم قراره دوتایی بریم جهیزیه بخریم اونم از یه شهر دیگه فروشگا ...

طفلک شوهرت. دلم واسش سوخت. بعدا متوجه میشی چه مرد خوبیه. ول کن دیگه

حالا که واسه تو هم خریده. برین از همون اتکا بخرین

قسط های وام رو کی قراره بده؟

ببین من شوهرم رو موقع خرید جهیزیه میبردیم. بخاطر یه سری مسائل.الان پشیمونم. چون خیلی چیز ها رو به سلیقه اون مجبور شدیم بخریم که من راضی نبودم و واقعا هم خوب نبودن. یا بعدا نظر میداد چرا این رو گرفتین . کم گرفتین یا....

ولی خیلی مهم نیست. میگذره این چیزا

اگر قراره قسط ها رو خانوادت بدن بهتره حضور داشته باشن. اگه شوهرت قراره بده میتونید خودتون دوتایی هم برید

اون ۱۰۰ میلیون مله شوهرت بود یا خانوادت که میخاستن بدن چهیزیه

وام ازدواج ۳۰۰ میلیونه

قراره من با ۱۰۰ میلیون فقط وسایل اشپزخونه خونه بگیرم لوازم برقی و..

تمامی وسایل هامونو از فروشگاهیی ک دوستش معرفی کرده مزایا داده بدون پرداخت پولی خرید کنیم قسطی بدون هیچ درصدی تا سقف ۴۰۰ میلیون. نامزدم گفت بیا از اینجا بردار بجای اینکه ۱۰۰ رو بدی جاهای دیگه بگیری از همون تهران بردار منم پس انداز کنم

وا برو تایپک قبلیمو بخون همه گفتن باید ب دست تو میگرفتم ن مادرش

عزیزم کادو نداده امانت داده همین شما دو روز بعد کلی خرج کیتراشی تا اونا را بفروشه، منم اونجا بهت گفتم الان دخترهای جوان با کلاس النگو نمیندازن

از خدا می‌خوام پسرم با دختری تو افکار تو ازدواج نکنه، چقدر سختت بوده رفتی طلا فروش تایید کرده که اند ...

اتفاقا اینا سیاست دارن بلدن چجور رفتار کنن ک طرفشون سرد نشه وگرنه هرکی جای پسره بود اینقدر کوتاه نمیومد ک بره پیش طلافروش و خودشو کوچیک کنه ک اره زنم به حرفم اعتماد نداره

وام ازدواج ۳۰۰ میلیونهقراره من با ۱۰۰ میلیون فقط وسایل اشپزخونه خونه بگیرم لوازم برقی و..تمامی وسایل ...

اینکه خیلی خوبه فقط جنس خوب بگیر ک خراب نشه مارشوهرمن وام کالا گرفت تلویزیونش اسنوا بود بعد ی سال سوخت

اتفاقا اینا سیاست دارن بلدن چجور رفتار کنن ک طرفشون سرد نشه وگرنه هرکی جای پسره بود اینقدر کوتاه نمی ...

این سیاستها شب و روز برا همسرش نداشته!!! دو سه بار این طوری پسره سبک بشه قشنگ سرد میشه

طفلک شوهرت. دلم واسش سوخت. بعدا متوجه میشی چه مرد خوبیه. ول کن دیگهحالا که واسه تو هم خریده. برین از ...

من فقط ۱۰۰ میلیون جهاز وسایل اشپزخونه از اونجا برمیدارم

۳۰۰ رو هم شوهرم خودش برمیداره

من دیگه ۱۰۰ میلیون دادم بهش طلا خریدن دادن من نگهدارم

رفتنی اونجا کارت نمیشم دیگه 

شوهرم قسط رو پرداخت میکنن منظورم قسط وسایل هارو

ولی قسط وام ازدواج ک ۳۰۰ میلیونه زو بابام پرداخت میکنه

میترسم نامزدم بعدا بگن من خریدم خهازتو.

چون اینجا میگن با خونواده برو

ولی تهران برامون دوره نمیشه با خونواده رفت

2810