2777
2789
عنوان

اسم این رمانو کسی میدونه

132 بازدید | 9 پست

یه دختری بود که با خانواده داییش زندگی میکرد و زنداییه خیلی اذیتش میکرد و همش ازش کار میکشید پسرداییش دوسش داشت و اسمش علیرضا بود و خودش بعدا با کس دیگه ای ازدواج میکنه بعدا  یه روز دختره توی خیابون مشکلی پیش میاد براش و یه پسره و مادرش میبرنش بیمارستان ولی دیگه ندیدن همو چون زنداییش دختره رو به زور میده به یه مردی به اسم جمشید و مثل اینکه بعد شب عروسی طلاقش میده و میگه تو دختر نبودی و با پسرخالت بودی و...

دختره درسشو میخونه و وکیل میشه بعد اون پسره که رسوندش بیمارستان رو بعد سالها  توی دفتروکالتش میبینه

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بگو چیشد بعدش

عزیزم اسمشو میخوام بدونم😅

کسی میدونه بگه

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
نه کنجکاو شدم بدونم بقیش چی میشه

با هم ازدواج میکنن

بابا داستان تعریف نمیکنم که🤣🤣🤣

میگم اسمشو یکی بگههه🤧

اسم دوتا شخصیت رو سرچ کن احتمالا بیاره براتمثلا سرچ رمان گلاره و علیرضا

دمت گرم

قربون شعور بالات😘😘😘